Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Otrais desmittūkstošnieks

Kādā no saviem pēdējā laika skrējieniem pēc tā piereģistrēšanas VSK Noskrien sistēmā man tika paziņots, ka kopējai VSK Noskrien kilometrāžai esmu pievienojis jau x kilometrus. Pievēršot šim x-am uzmanību, nācās secināt, ka esmu jau pavisam tuvu sava pirmā desmita beigām. Tā nu ar katru nākamo skrējienu pētīju, cik tad daudz vēl atlicis līdz desmitu mijai – mazāk par 100 km.. ap 50 km.. nu jau vispār teju, teju būšu klāt..

Pēc vakardienas rīta skrējiena līdz desmitu mijai bija atlikuši vairs tikai 8.25 km, un nu jau bija skaidrs – vakara skrējienā to vēl nesasniegšu, bet rīt no rīta gan šo zīmīgo robežu man beidzot būtu jāšķērso! Kā gadījās, kā ne, bet vakar vakarā sievu aizsūtīju skriet vienatnē, bet pats paliku slinkot mājās. Taču šorīt devos savā ikdienišķajā rīta rosmes stundas skrējienā. Laiciņš bija labs – kādi -8 grādi, bez snigšanas, bet vietām pa vēl nenotīrītu sniega putru, vietām gan jau smuki notīrīts. Tuvojoties skrējiena beigām, bet vēl nesasniedzot atsildīšanās posmu, beidzot arī krita desmitu robeža! Kopā šorīt pieveicu 10.9 km, un nu kopā savā necilajā skrējēja karjerā esmu noskrējis jau 10002.7 km.

Redzēsim, ko jaunu/labu/interesantu man nesīs otrais desmittūkstošnieks!

12 komentāri rakstam Otrais desmittūkstošnieks

  • automobīļiem odometrs sāk skaitīt no nulles, bet tas laikam pie 100 000

  • Pat vēl tālāk – auto līdz miljonam tiek, pirms nākas restartēties ;)

  • flower flower

    Savai automašīnai veicot tehnisko apskati, izskaitļoju, ka gada laikā esmu nobraukusi nepilnus 5000. Uz to brīdi Noskrien statistika vēstīja, ka noskrieti gandrīz 2000. ;)

  • Noskrien statistikā tā īsti nemaz nav uzrādīts pēdējā gada noskrējiens. Tamdēļ parasti uzspiežu motivācijas sadaļā uz 100 dienām un adresbārā 100 manuāli nomainu uz 365 + Enter. Varbūt der ieviest atsevišķu rādītāju?

  • IlzeP ilksy

    Matiss, kamdēļ tik sarežģīti? Noskrietais -> motivācija ir gan pēdējais mēnesis, pēdējās 100 dienas, daudzi citi dienu skaiti un zemāk arī 2012. gads, kā arī visi iepriekšējie gadi

  • Šogad tuvojos savam divtūkstošniekam. Kopā reģistrētie kilometri nemaz stipri vairāk arī nav. Laikam uz savu 10 000 būs vismaz sevi jāapsveic ar “Skudrupūzni”, lai kaut nedaudz kompensētu ogļhidrātu deficītu. :)
    Interesanti, jo vispār uz kilometru tūkstošiem kā uz tādu galēju pieredzi vēl neskatos, bet tas laikam tāpēc, ka vēl tie tūkstoši pamaz.

  • ilksy, nav noskrietais pēdējā gada laikā, kā to uzrāda Scatest pie auto TA

  • Andulis

    Piekritīšu Matīsam – pēdējā gada (pēdējo 365 dienu) kopsummu tiešām varētu ielikt piedāvātajā izvēlnē. Būtu viena rindiņa vairāk.

    “Pēdējais gads” nav tas pats, kas “2011. gads”, “2012. gads” u.tml.

  • Manuprāt pēdējais gads ir pēdējo 365 dienu laikā.

  • Andulis

    Taisni tā. Un šīs pēdējās 365 nav redzamas (= nevar IZVĒLĒTIES) iekš http://www.noskrien.lv/noskrietais/stat/ . Tāpēc jau Matīss ķērās pie “sarežģītākiem” paņēmieniem.

  • Varbūt pieliekam klāt arī ceturto NRM sezonu? Katru gadu visvairāk aktīvo biedru piepulcējas tieši pēc iespaidiem Krastmalā ;)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.