Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Swedbank oranžais treniņš – tērpies oranži un palīdzi maznodrošinātām Latvijas ģimenēm!

946582_608129685875696_2089099862_n

 

Aicinām ziedot mazlietotu sporta ekipējumu maznodrošinātām Latvijas ģimenēm un ierasties oranžas krāsas apģērbā!

Treniņš skriešanā, iešanā, nūjošanā, skrituļslidošanā un rollerslēpošanā. Sākums pl.19:00 iepretim Rīgas Zoo, pie Sportland nomas punkta.

Gatavojoties sporta labdarības pasākumam Nike Riga Run, ceturtdien, 18. jūlijā Mežaparkā notiks īpašs – “oranžais treniņš”, kura laikā Swedbank aicina ziedot mazlietotu sporta apģērbu, apavus un inventāru, tādejādi paplašinot pasākuma pamatideju – ziedot un palīdzēt citiem.

Akcija sadarbībā ar NRR sadarbības partneri “Tallink”: apmeklē 15 treniņus, piedalies Nike Riga Run 18.augustā un saņem jūras ceļojumu no „Tallink” uz Stokholmu”. Visiem treniņa dalībniekiem treniņa beigās tiek izsniegta uzlīme, kas jāielīmē akcijas kartiņā. Kopumā līdz 18.augustam jāsakrāj 15 uzlīmes.

Treniņus skriešanā vadīs Nike Riga Run treneri un šobrīd savās disciplīnās vieni no labākajiem vieglatlētiem Latvijā: Jānis Razgalis (800m, 1500m) un Arnis Ozoliņš (800m). Bet iešanas distancē fitnesa treneris Roberts Radičuks.
Nūjošanas nodarbības vadīs Starptautiskās Nūjošanas federācijas trenere Linda Andrusa.
Skrituļslidošana treneris būs E.Krievānes skrituļslidošanas skolas pārstāvis Normans Beikmanis.
Savukārt visi rollerslēpošanas cienītāji savas prasmes pilnveidot varēs pie Jāņa Pleikšņa – bijušā Latvijas izlases biatlonista.

Pirms treniņa būs kopīga iesildīšanās visiem treniņa dalībniekiem.

Iespējams iznomāt nūjošanas nūjas, interesēties pie nūjošanas instruktoriem.

Visiem treniņa dalībniekiem tiks nodrošināts dzeramais ūdens no “Vichy VivaSport”.Būs pieejams bērnu rotaļu laukums, kur auklītes gādībā varēs atstāt mazos, lai vecāki varētu pilnvērtīgi nodoties treniņam.

Apmaiņā pret personu apliecinošu dokumentu pieejami Nike skriešanas testa apavi – dažādu veidu, lai varētu notestēt, kuros skriet ir visērtāk.

 

Avots: http://on.fb.me/15fjMsq

4 komentāri rakstam Swedbank oranžais treniņš – tērpies oranži un palīdzi maznodrošinātām Latvijas ģimenēm!

  • Jekaterina Jekaterina

    Tiem, kas vēlas ziedot apģērbu/apavus, bet netiek uz treniņu – to varot izdarīt arī Ziedot.lv birojā Kr. Barona ielā 59/61.

  • Es varētu ziedot savus vecos skriešanas apavus, bet tie laikam nekvalificējas kā mazlietoti.. Turklāt jaunajiem īpašniekiem tie labu nedarītu. Bet apģērbu gan laikam būs jāaizved, tā man krietni daudz.

  • Jekaterina Jekaterina

    Es arī pamanīju tendences apģērbam iekrāties. Parasti gan mana mamma aizved visu lauku bērniem :)

  • Kvaki Kvaki

    Paldies,Katja,par info.Mums ar Regulatus arī būs jāiegriežas Kr. Barona ielā.

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.