Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

15. novembris 17:00

2014. gada reitingu noslēguma vakars


Vieta: ,
Notikums: , , , ,

Ņerdzīgo sezonu vajag noslēgt pie kefīra kausa. Daudz kas šajā sezonā ir sastrādāts un saskriets, un varoņi ir pelnījuši atzinību un malku kefīra. Tāpēc tiekamies sezonas noslēguma pasākumā ar pirtī sēdēšanas elementiem, apbalvošanu, galda runām un novusa turnīru.

Sumināsim visu trīs reitingu laureātus. Projektora starmešu gaismā nonāks VSK Noskrien reitinga, Kefīra kausa kā arī Kalnu karalis un karaliene ieskaites dalībnieki, ar kuru rezultātiem varat iepazīties šeit:
http://www.noskrien.lv/reitings/
http://www.noskrien.lv/reitings/kefira-kauss-2014/
http://www.noskrien.lv/reitings/kalnu-karalis-un-karaliene-2014/

Tiekamies 15. novembrī Klīves pirtī (www.klivespirts.lv) pēc skrējiena Patriots. Gaidīsim jūs, sākot ar 17:00, bet oficiālā atklāšanas runa paredzēta 19:00. Ierašanās ar groziņiem. Puiši svinīgi ierodas tauriņos (vai prievītēs), meitenes – brošās (vai saktās), kā nekā – patriotu nedēļa!

Visi laicīgi pieteikušies dalībnieki saņems piemiņas veltes un iespēju vakara gaitā piedalīties loterijā (ar īstām balvām!).

Noskrien.lv derīgas biedra kartes īpašniekiem dalība bez maksas. Pārējiem 9 €. Jūsu pieteikumus gaidīsim līdz Mārtiņiem jeb 10. novembrim.

Pieteikties, sūtot e-pastu uz sarakste@nergas.lv. Atsūti arī dažus fotomirkļus no savas sezonas – pievieno pieteikumam bildītes ar spilgākajiem momentiem no šīs sezonas.





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
matiss piedalās
Imants A. piedalās
Kristaps Broks piedalās
Aivars703 piedalās
Maikijs piedalās
Artūro piedalās
flower piedalās
Aivars piedalās
Vančuks piedalās
SelfijuPavēlniece piedalās
Inga_K piedalās
BeLinda piedalās
Hiēna piedalās
minikin piedalās
dzinchathegreat piedalās
edGars piedalās
Rainers piedalās
Ultralapsa piedalās
dot piedalās
Ina piedalās
OreMan piedalās
K-ens piedalās
Ružais piedalās
Inta varbūt piedalās
Lasma3 piedalās
Freya varbūt piedalās
Signis piedalās
Trakais piedalās
IlzeP piedalās
IlgaisC piedalās
Lauma piedalās
voļda varbūt piedalās
trololo piedalās
Rozamunde piedalās
Darya piedalās
RimantsL piedalās
Zanda19 piedalās
Gatis.K piedalās
ramsejs piedalās
ricardo varbūt piedalās
Čingons no Babītes piedalās
Guna piedalās

Piedalās - 38

Varbūt piedalās - 4

71 komentāri rakstam 2014. gada reitingu noslēguma vakars

  • Imants A. Imants A.

    Jāizgludina prievīte un jāpošas uz gada balli.

  • Kristaps Broks kriss240188

    Inteliģence -99; Emocionālais -97; Fiziskais -100, izklausās diezgan daudzsološs pasākums :D

  • Rozamunde Rozamunde

    Fiziskais 55%, bet ar pārējo viss kārtībā :D Jāpucē sakta un jāatkārto streļķu dziesmas!

  • Inga_K Inga_K

    Skatos, ka VSK Noskrien reitingā vēl nav visas sacensības saliktas. Nezinu par citām, bet rudenī iztrūkst LSC 30km, Siguldas pusmaratons un Ozolnieku pusmaratons, un izskatās, ka arī pārējie Skrien Latvija pusmaratoni, kas ir pēc Jelgavas, pagaidām nav sareitingoti.

  • Dziņa Dziņa

    Pa manam nav arī NRM un vēl šis tas.

  • BeLinda Lindams

    Es gan uz augstām vietām reitingā nepretendēju, bet arī man iztrūkst 4 sacensības – Aizkraukles, NRM, Valmieras un Siguldas pusmaratoni.

  • Hiēna essnee

    Ko nozīmē “Atsūti arī dažus fotomirkļus no savas sezonas – pievieno pieteikumam bildītes ar spilgākajiem momentiem no šīs sezonas.”? Tur jāsūta, kā es skaisti un eleganti skrienu maratonu, vicinu kausu par pirmo vietu vai kā es ar egles sprunguli rāpjos kalnā augšā? Vārdu sakot – vajag smuki vai smieklīgi? Un cik? :D

  • Andulis

    “Noskrien.lv derīgas biedra kartes īpašniekiem …” — Tā pati lojalitātes karte, ja?

  • Maikijs Maikijs

    Jā,tiešām būtu labi uzzināt par noskrieniešu biedru kartēm?

  • Imants A. Imants A.

    Tieši tā, runa ir par lojalitātes kartēm. Tiem lietotājiem, kas veikuši biedra naudas iemaksas.
    Amoliņas jaunkundz, neskopojies, atsūti visas ;)
    Bet, jā, nosūtiet, ludzu, e-pastiņus uz norādīto adresi, lai mēs zinātu, vai ieskaitīt jūs bezmaksas dalībās vai arī atsūtīt atpakaļ informāciju par norēķināšanās iespējām.

  • Imants A. Imants A.

    Sveiciens normālajiem!
    Paldies visiem tiem, kas jau pieķeksējušies sezonas noslēguma pasākumā.
    Pievērsiet uzmanību, ka visi iepriekš pieteikušies viesi piedalīsies loterijā ar ļoti labām un sportiskām balvām. Tā pat arī parūpēsimies par personalizētām piemiņas balvām.
    Lai pieteiktos, sūtiet e-pastu uz sarakste@nergas.lv, kur pielikumā ļoti vēlams pievienot dažas fotogrāfijas no savas sezonas.
    Kā jau iepriekš minējām, VSK Noskrien lojalitātes kartes īpašniekiem dalība ir bez maksas (bet jāpiesakās tik un tā), pārējiem 9EUR.
    Tiekās!

  • Agy Agy

    Man, diemžēl, nav ne broša ne sakta, vai derēs telefons patriotiskos rakstos?

  • Lauma Lauma

    Saktiņu atradu. Smukās patriotiskās zeķes arī kuras varēs ievilkt pastalās. Vēl tikai jāizrevidē bilžu mapes.

    p.s. Līdzigi ka Linda uz augstam vietām reitingā nepretendēju, bet VSK Noskrien reitingu gan vajadzētu savest kārtībā līdz pasākumam.

  • Inga_K Inga_K

    Reitingu kāds laipns cilvēks ir papildinājis, bet man vēl joprojām pietrūkst LSC 30km sacensības un Ozolnieku pusmaratons. Droši vien, ka pārējiem arī.

  • Inga_K Inga_K

    Un arī Liepājas 1/2 maratons iztrūkst.

  • Pēc Gunas teiktā jaunākajā blogā, var saprast, ka pasākumā jāierodas, ne jau tikai tiem, kurus apbalvos, bet tiem, kam patīk viss pārējais bez skriešanas, jo varēs ierasties arī bez kedām. Jāskrien nebūs. Un jā, pie balvām tiks visi ;) Atliek pieteikties

  • Freya Freya

    Saprotu, ka daži tik laicīgi neplāno, bet ir radies jautājums/vajadzība. Vai kādam atradīsies brīva vieta auto uz šo pasācienu no Patriota norises vietas (ierodos ne ar savu transportu) un vai kāds plāno doties uz Rīgas pusi naktī vai agri, agri no rīta?

  • Inga_K Inga_K

    Labis cilvēks, kas apildina reitingus varētu paskatīties un izlabot – man Liepājas 1/2 maratosn nez kāpēc tagad ir 2x :)

  • VSK Noskrien klasiskais reitings izskatās satriecoši labi, atliek tikai braukāt ar bultiņām pa lapām

  • Hnn, par klasisko reitingu runājot – kāpēc ir atšķirības noskrieto sacensību skaitā kopā un noskrieto sacensību skaitā VSK Noskrien? Pieņemu, ka daži dažās sacensībās nav reģistrējušies kā VSK Noskrien? Vai to var redzēt kaut kā? Man, piemēram, nav skaidrs, kuras divas no manām 13 sacensībām nav pieskaitījušās pie VSK Noskrien, jo uzklikšķinot rāda visas.. Viena varētu būt BBPU, kur netika vispār prasīta komanda, bet otra?

  • Lauma Lauma

    Ka vienā skaita visas sacensības. Otrā skaita tikai tas sacensības, kur startēts zem VSK Noskrien (dzeltenais bumbulis).
    p.s. Otra ir NRM :)

  • Hmm, kāpēc gan NRM nav? Nav taču prasība, ka jābūt tikai VSK Noskrien koamandai? Skatos, ka NRM rezultātu lapā man figurē ieraksts `PaBaso.lv / VSK Noskrien`.

  • Imants A. Imants A.

    Reitingā, kad “uzspied uz sevis”, redzi visu sacensību sarakstu. Tām sacensībām, kurām nav blakus dzeltenā noskrien nozīmīte, tās nav Noskrien reitingā iekša.
    Reitingi šogad uzņēmuši jaunus apgriezienus. Cerams, nākamgad tas būs papildus motivātors daudziem.

  • Imants A. Imants A.

    Un vēl par tēmu, bet citu, redzu daudzus “Piedalās”, kas nav atsūtījuši savus pieteikumus un fotogrāfijas. Gaidām līdz pirmdienai, lai paspētu pienācīgi sagatavoties. Apmaiņā pret pieteikumiem – personalizētas piemiņas balvas un iespēja piedalīties loterijā.

  • Bet tomēr – vai bija tiešām jābūt tikai VSK komandai norādītai, lai tas tiktu pieskaitīts pie VSK reitinga, vai arī tā man NRM tikai kļūda?

  • Andulis

    Laikam jāsaka, kā ir – dzeltenie bumbuļi dažam labam vēl pietrūkst (nav pielikti). Sūdzieties tepat, bet drošības pēc – atsūtiet arī Signim un/vai man, un/vai Imantam A. personīgi.

    OreMan, vismaz līdz šim prasība, ka tikai “VSK Noskrien” komandai jābūt norādītai, nebija.. Tātad arī Tev, droši vien, pienākas bumbulis par NRM.

  • Hiēna essnee

    Man gan tas retings īpaši dzīvi neietekmē, bet pamanīju, ka pie Stirnu buka Lūša man nav bumbuļa.

  • Geo Geo

    Jau pasen bija runa, ka jābūt norādītam tikai VSK Noskrien, bez jabkādiem papildinājumiem.
    Tad vēl diskusija par to izvērtās.

  • Andulis

    Geo, iedosi konkrētu atsauci/adresi?
    Un kāpēc tad man ir jau 6 bumbuļi šogad pielikti – visi par “papildinājumiem”?

  • dot dot

    Cik atceros ir tā, ka norādot VSK Noskrien kā pirmo no vairākām komandām, bumbuļi tiek iedoti, bet liekot VSK Noskrien beigās, automāts to nepamana.

  • IlzeP ilksy

    Nākošgad Baso pēdu skrējienā arī vajadzētu iespēju norādīt komandu…

  • Lasma3 Lasma3

    Es laikam nesaprotu VSK Noskrien reitinga mērķi. Ja mērķis ir noskaidrot ātrāko un aktīvāko kluba biedru, tad manuprāt ir vienalga kādu komandu tas pārstāv konkrētajās sacensībās. Ja esi kluba biedrs, tad punktu skaitam abās tabulās būtu jābūt vienādam. Atšķirtos tikai vietu sadalījums. Vai kāds man var šo izsksidrot? Noteikumos nekas nav minēts.

  • Andulis

    Izskatās, noteikumi tiešām būs jāraksta detalizētāki :)

    Tomēr, vispirms pārlasām tos pašus. “Reitinga būtība ir apkopot visu garo distanču – pusmaratona un garāku – Latvijā notiekošo sacensību vai Latvijas čempionātu rezultātus un noskaidrot to aktīvākos un ātrākos dalībniekus 2014. gadā.” Te nav nekādā veidā izdalīti VSK Noskrien biedri. “Lielais” reitings aptver visus Latviju pārstāvošos skrējējus.

    Otrs – “mazais” reitings jeb “VSK Noskrien komandas ieskaitē” rāda gargabalniekus, kas ir pārstāvējuši sacensībās VSK Noskrien komandu. Ja esmu noskrienietis, bet izvēlos startēt no citas komandas – punktu šajā reitingā nebūs. Kopējā jeb lielajā – būs.
    Acīmredzot, šo niansi vajadzēs 2015. gadā paskaidrot noteikumos, ja vien mazais reitings paliks līdzšinējā veidā.

    Jāatzīst, reitinga uzturēšana nav pilnīgi ideāla bijusi, visādu iemeslu dēļ. Tāpēc arī lūdzu ziņot par kļūdām – tai skaitā, bumbuļu jeb nozīmīšu trūkumu. Nevienam neko nepārmetu, visi darīja, ko spēja.
    Nākamgad iespējamas (bet nav garantētas) izmaiņas. Par to lai Signis piemērotā brīdī pastāsta :)

  • Imants A. Imants A.

    Sekojoša doma. Gribam uzaicināt uz reitingu balli Kārli Pakārkli fotogrāfa lomā. Tā kā visu gadu esam skatījušies viņa bildes, feisbukā laikojuši un šārējuši (piedod, Endzelīn!), pārpublicējuši savos albumos un pieglabājuši cietajos diskos, tad mazākais, kā mēs viņam varētu pateikties ir, samest kādu kapeiku burciņā vai kastītē, vai aploksnītē, cik nu kurš uzskatām par piemērotu. Man patīk, ko viņš dara, un, zinot, ka tas viņam nemaz nenāk viegli, pilnīgi noteikti mēģināšu viņu atbalstīt iespēju robežās un aicinu to darīt arī jūs.

  • Inga_K Inga_K

    Piekrītu domai. Ir laba.

  • BeLinda Lindams

    Atbalstu un piedalos.
    Burciņa būs reāla vai virtuāla?
    Ja reāla, tad vajag redzamu, vai arī atgādināt par to. Lai neaizmirstas (man).

  • Imants A. Imants A.

    Domāju, ka burciņa būs reāla. Man pašam gan vairāk patīk doma par aploksnīti.

  • Agy Agy

    Varētu piemest, lai gan smuka bilde ar mani no viņa man vēl nav! :(

  • Hiēna essnee

    Cikos mums vispār jātinas prom no turienes?

  • Vēl nav sācies, bet jau grib notīties :)) pirmāk būs jānoskaidro ņerdzīgā novusa turnīra uzvarētājs un tas nebūs ātri

  • Imants A. Imants A.

    Aizkadra balss pačukstēja, ka citiem varētu būt interese burciņā iemest neatkarīgi no dalības reitingu ballē. Ja tā, tad sazinieties ar mani, sarunāsim…
    Tikmēr paziņoju, ka iepriekšējā reģistrācija reitingu noslēguma vakaram ir slēgta. Paldies visiem!

  • Droši vien vēļ lielākā daļa guļ un labi vien ir. Pēc tādas balles aŗī vajag ļauties miegam. Pēc šī pasākuma jau gribas teikt ka atkarība mums ir ne vien no skriešanas, bet arī jau cilvēku līmenī. Skriešana ir tāds labs iemesls lai labi pavadītu laiku arī pirms un pēc tam, visādās ļoti interesantās aktivitātēs.
    Labākie novusā ir noskaidroti. Noskaidroti aŗī tiem, kuriem jātrenējas vēl papildus uz nākamo gadu. :)

  • SelfijuPavēlniece MissBroka

    Es gribu pateikt paldies visiem par lielisko kompāniju un atmosfēru, bet īpaši liels paldies Imantam, kurš visu šo saorganizēja un ļāva mums baudīt lielisku vakaru, nakti un agro rītu! Paldies, Imant!

  • Man drusku žēl, ka skriet esmu atsākusi tikai nesen, un VSK Noskrien nezināju agrāk:(
    Prieks, ka jūs esat tik forši un atraktīvi.Paldies par iespēju piedalīties pasākumā, paldies organizatoriem, paldies par lielisko loteriju!

  • Hiēna essnee

    Paldies par pasākumu!

  • Lauma Lauma

    Paldies. Bija forši redzēt skrējējus saposušos. Biežāk šāds dreskods jāievieš pie pēcpasēdēšanas. Novusa turnīrs līdz rītam.
    Šodienas doma – pamodos, bet gribas gulēt.

  • Inga_K Inga_K

    O, jā, man arī ļoti patika pasākums, un pilnīgi žēl, ka apsāpējies vēders neļāva palikt uz novusa turnīru.

  • shahs shahs

    arī no manis liels paldies Orgkomitejai un Imantam jo īpaši.

  • Vančuks Vančuks

    Paldies visiem un jo īpaši rīkotājiem ;)

  • Imants A. Imants A.

    Paldies, draugi! Paldies, ka jūs ieradāties un paldies, ka visu gadu cītīgi krājāt punktus. Nākamgad tad ar orķestri un dejām.
    Skrējēju gada ballei ir jābūt. Un botas nomainīt pret tauriņiem un blūzēm ir ļoti patīkama atkāpe.
    Tiekamies jau rīt no rīta!

  • Imants A.

    edGars! Kadri ir. Kur ir rezultāti?

  • Par CC novusa turnīru Ina solīja publisku ziņojumu raksta formātā. Pievienojamais bilžu materiāls jau pieejams ;)

  • edGars

    Man sanāca rezultātu bilde miglā https://www.dropbox.com/s/tnm9euhl1sz8u4d/rezultati%20migla.jpg?dl=0
    Inai ir oriģināls

  • edGars

    Dāmām 1. Linda VEF 2. Solveiga RAF 3. Dace Baltezers.
    Kungiem 1. Mārcis Valmiera 2. Artūrs Ēdole 3. Vančuks Teika.

  • Agy Agy

    Cik nu biju, patika! Izsmējos labi, tik uz beigām nogurums un bezgaiss iedeva grūti atkratāmu nogurumu! Tik neerti jutos, ka nebija ko svinīgāku uzvilkt!

  • Agy Agy

    Es saprotu, ka visi tagad novusa turnīra nostaļģijā, bet kas man aizgāja gar degunu, vel bez novusa?

  • trololo Rolands

    Paldies visiem par kompāniju. Bija ļoti jauks vakars. Kūka at granātāboliem bija ļoti garda un prasmes novusā ir krietni jāuzlabo savādāk visiem, kas jau 10 gadus nav spēlējuši prasmes ir ļoti labas :)

  • edGars

    Agy, īsi pēc tam, kad devies prom Tavu vārdu minēja loterijas sakarā. Vai tava aizbraukšana nepatraucēja kāda skrējiena brīvbiļetes saņemšanai, to labāk zinās Imants vai Matīss, vai arī ilZZuks, kas veda sarakstu.
    Vēl Tu nepiedzīvoji Čingoņa ierašanos.
    Vēl palaidi garām kādu duci reižu nodziedāt “daudz baltu dieniņu Laimiņa dodi diženi raženi noskrienoti” Pēterim.

  • Ina Ina

    Ina neapsolīja, jūs piespiedāt :P Šodien darba diena, bet kā jau teicu – tiks izdarīts tā kā protu, t.i. dažos paplašinātos teikumos..

  • BeLinda Lindams

    Jā, paldies visiem par šo jauko dienu/ vakaru/ nakti. Sen tā nebija bijis, ka gulēt jāiet astoņos no rīta. :)
    Paldies kompānijai trasē, palīdzēja nepadoties, kad bija grūti. Paldies Vilmāram un pārējiem Patriota organizatoriem un brīvprātīgajiem. Paldies balles un reitingu organizētājiem – ne velti viņi jau ir mēneša skrējēji, savus titulus attaisno ar uzviju!
    Prieks bija redzēt tik daudz sapucētu skrējēju vienuviet.
    Un vai man vienīgajai šķiet, ka Pēterim segvārds jānomaina uz Daudzbaltudieniņu? :)

  • IlgaisC IlgaisC

    Paldies visiem par jauko pasākumu un īpašs paldies orgkomitejai :))!!!!

  • Agy Agy

    edGar, neatrodu sevi laimētāju sarakstā, tā kā mana laime tikusi citam! Man liekas, ka Laimoni redzējām mašīnas lukturu gaismā!

  • Ultralapsa Veipaskundzīte

    Jauks pasākums, nudien! Paldies organizētājiem! Un kādi visi glīti saposušies – dažu pat atpazīt grūti :) Paldies arī meitenēm par burvīgo kopistiskās pucēšanās pasākumu – tāds ‘koptreniņš’ vēl nebija pieredzēts! Vispār šī diena bija viscaur pilna ar labām emocijām, sākot jau ar lielisko Patriota skrējienu un beidzot ar novusa turnīru, kas šķita nekad nebeigsies :)

  • Hiēna essnee

    To pucēšanos tiešām vajadzētu biežāk. Lai ir iemesls uzvilkt kleitu un lai varētu citus redzēt saposušos! :)

  • Vizbuliite Vizbuliite

    Paldies par jauko dienu un vakaru! Beidzot ir izdevies iepazīt dažu noskrieniešu koptēlu saliekot kopā redzētu cilvēku+vārdu+niku.
    Ja tādas ballēšanās notiks regulāri, tad laikam būs jāsāk domāt par kleitas šūšanu(beidzot sev) un kurpju iegādi :)
    Tā gan ir! Reizēm noskrienieti ne-sporta tērpā grūti atpazīt.

  • Vēlreiz tik gaistoša lieta, kā vakara prezentācija – http://bit.ly/reitingi2014

    Protams, iztrūkst surdotulkojums, taču tie, kas bija uz vietas, atcerēsies. arī to, ka zaļi iekrāsotie ir vakara laureāti, kuri bija apstiprinājuši savu dalību. Paldies, ka ieradāties un solījāt skriet arī 2015 ;)

  • edGars

    Paldies, Matīss, par prezentāciju, izgāju vēlreiz cauri kadriem.
    Imant: Man tā neveikli sanāca palaist garām burciņu. Vai tur vēl kas līdzams?

  • Beidzot tapis arī LSM.lv atskats uz 2014.gada ultru un taku sezonu

    http://www.lsm.lv/lv/raksts/tautas-sports/dzive/tautas-sporta-sezonas-top7-kalnu-takas-un-ultras.a113892/

    Protams, jānobalso par 2014.gada dižāko jaunumu ;)

  • Andulis

    Paldies Matīsam, atskats lielisks. Nobalsoju – un silti iesaku arī citiem to izdarīt!

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.