Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

18. novembris 12:00

Rembates aplis – 2018


Vieta: , ,
Notikums: ,
Distance: ,

Mājas lapa: Rembates aplis – 2018
Pieteikšanās lapa: Rembates aplis – 2018 pieteikšanās

 

Sacensības organizē Rembates pagasta pārvalde, Ķeguma novada kultūras un sporta pārvalde. Galvenais tiesnesis – Edgars Siliņš.

Starts plkst. 12.00 pie Rembates pagasta pārvaldes. Dalībnieku reģistrācija un numuru saņemšana no 10.00 līdz 11.45.

Dalības maksa: piesakoties iepriekš elektroniski, līdz 16. novembrim plkst. 10.00 – līdz 12 g. (ieskaitot) bez maksas, 13 g. un vecākiem – 5 EUR. Jāmaksā ar pārskaitījumu.
Piesakoties sacensību dienā, visām vecuma grupām 10 EUR.

Vērtēšana un apbalvošana:
Individuālos uzvarētājus visās vecuma grupās apbalvo ar medaļu un diplomu, lielajā aplī – l.-3. vietu ieguvējus gan vīriešiem, gan sievietēm – ar dāvanu kartēm (100, 75, 50 EUR). Visi finišējušie sacensību dalībnieki piedalās „lielās balvas” izlozē un un pārsteiguma balvu izlozē.

Komandu vērtējumā vērtē 16 labākos rezultātus pa vienai ieskaitei jebkurā vecuma grupā neatkarīgi no distances garuma un dalībnieku vecuma grupas un dzimuma. Vērtēšana ir sekojoša: 1. v. – 21p, 2. v. – 18p, 3. v. – 16p, 4. v. – 15p, u.t.t.
1.-3. vietu izcīnījušās komandas (ar lielākajām punktu summām) tiek apbalvotas ar kausiem.

Organizatori:   “18. novembrī ikviens aicināts doties uz svinīgajiem pasākumiem vai godināt valsti draugu lokā rakstainos cimdos, lai varētu koši un silti svinēt Latvijas svētkus. Šim notikumam par godu arī mēs “Rembates apļi 2018” iesakām ierasties un veikt skrējienu rakstainos cimdos.

 





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
OreMan piedalās
vitjka piedalās
DK86 piedalās
Hiēna piedalās
Inta Amoliņa piedalās

Piedalās - 5

2 komentāri rakstam Rembates aplis – 2018

  • Andulis

    Jau kuro gadu 18. novembrī jāizšķiras – (vairumam) tālākie Līvāni vai tuvākā Rembate? ;)

    Rembates aplis šogad tikšot skriets 32. reizi. Nezinu, kur to lasīju, bet jau pērn attiecīgs kārtas numurs iekomentēts – un neviens neiebilda..

  • IlzeP IlzeP

    Kā vienmēr, ļoti jauks pasākums. Tikai nesaprotu, kāpēc komandu vērtēšanas metodika neatbilst Nolikumam. Ja grūti sarēķināt tā, kā ir Nolikumā, var jau arī mainīt nolikumu :)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.