Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Mēneša skrējēja. Inga_K

inga_k

Jo mēnesis, jo grūtāk. Septembris bija Spartatlona mēnesis, labi, ka 5 no 6 jau pabijuši Mēneša skrējēja godā un var pretendēt tikai uz vēl kaut ko augstāku. Valmieras maratons nāca arī ne vienu vien pārsteigumu un sasniegumu, šoreiz diezgan sīva dāmu konkurence – englishteacher, lellde, Inga_K. Englishteacher jau bijām paguvuši nointervēt pirms Latvijas vicečempiones titula iegūšanas, tad nu emocionāli žūrija nosvērās par labu Ingai_K. Vēl pirms diviem gadiem Valmierā viņa skrēja savu pirmo maratonu, šogad savu rezultātu uzlaboja par 48 (!) minūtēm. Un tas pēc diagnozes – C hepatīts un cīņas ar to.

Inga_K
  • Inga_K Aivars
  • sāka skriet - 30/08/2010
  • noskrieti - 30453 km, laiks - 3381:14:42 h
  • labākais maratons - 3:25:44 (Valmieras maratons - 21/09/2014)
  • 2024. gadā noskrieti 271.5 km
  • vidēji šogad 16 km/nedēļā
  • pēdējais sen ar 5.37 km
Renča skaitlis šogad - 9 (RS 10 vajag 3x vismaz 10km) RS90 - 7 (RS90 8 vajag 4x vismaz 8km)
Nosūtīt vēstuli

Valmierā pēc finiša tu burtiski staroji. Padalies ar sajūtām distancē un pēc tās.

Valmieras maratons bija gaidīts notikums, jo beidzot varēju pa īstam pārbaudīt savus spēkus maratona distancē. Pats maratons skrējās viegli, ātrāk, nekā plānots un bija pārsteigums man pašai. Pēc pirmajiem diviem apļiem biju patiešām pārsteigta, ka bez īpašām pūlēm esmu noskrējusi pusmaratonu pa stundu un četrdesmit minūtēm, kas ir pavisam labs rezultāts pusmaratonā, trešajā aplī bija vientulīgi un nedaudz sāku just nogurumu, attiecīgi trešais aplis sanāca lēnāks nekā pirmie divi. Pēdējais aplis ir uzmundrinošs jau ar to vien, ka tas ir pēdējais, man vēl palīdzēja Lauma, kas izlēma paskriet kopā ar mani. Tas ļāva savākties, un pārāk nežēlot sevi un samazināt ātrumu tikai nedaudz. Jau iepriekš biju izdomājusi pēc apgriešanās Rubenes ielā sākt finiša uzrāvienu, kas arī ļoti labi izdevās, jo no slepenām iekšējām rezervēm radās spēks un sanāca apdzīt divas maratonistes. Pēc finiša kājās bija sajūta, ka nevar stāvēt vai sēdēt, ir jākustas, varbūt vajadzēja vēl paskriet.

Kas jādara, lai personīgo rezultātu maratonā uzlabotu par 48 minūtēm?

Cītīgi jātrenējas un nedrīkst pārāk bieži skriet maratonu uz rezultātu. Bez treniņiem nekādi. Jāskrien tik grūtie garie tempo skrējieni (man intervāli līdz 2km patīk labāk), jākrāj kilometrāža, lai organisms pierod pie ilgstošas skriešanas. Te jāsaka liels paldies manam trenerim Aigaram Matisonam, viņa stādītos plānus cenšos 100% izpildīt. Man gan piemīt netikums pagarināt lēnos skrējienus, bet tad tomēr sekoju pulsam, lai nepārpūlētos. Kā arī sanāk saskriet papildus kaut ko pa magnētiem braukājot, un magnēts sanāk tāds kārtīgs spēka un izturības treniņš, ja neslinko.

Nordea Rīgas maratons 2014. Tempa turēšana.

Nordea Rīgas maratons 2014. Tempa turēšana.

Kā un kāpēc izlēmi skriet trenera pavadā? 

Par labu trenerim izlēmu pēc otrās C hepatīta terapijas pabeigšanas. Beidzot varēju atkal sākt skriet, bet tā kā pēc terapijas bija gandrīz no nekā jāatsāk skriešana (bet to, ka gribu skriet, zināju pilnīgi noteikti), tad gribējās to darīt prātīgi, lai nepārpūlētos, bet arī varētu uzlabot rezultātus, jo par to, ka varu skriet ātrāk un vairāk, bija aizdomas jau pirms otrās C hepatīta terapijas uzsākšanas.

Vai tas kaut kādā ziņā sakrita ar vecuma grupas nomaiņu – esi savas vecuma grupas jaunākajā galā? 

Galīgi nemaz, tas ir kā blakus efekts, pagaidām pozitīvs, jo manā grupā konkurentes ir līdzvērtīgas, neļauj atslābt. Pieņemot lēmumu par treneri, nedomāju par pjedestāliem, tas arī ir blakus efekts.

Cīņa ar hepatītu. Kā tas lika mainīt attieksmi pret dzīvi, skriešanu? Varbūt arī tas kaut kādā ziņā ietekmēja lēmumu par trenera piesaistīšanu?  

Tas ļauj priecāties par to, ka esi vesels un vari kustēties. Pieredze ar smago ārstēšanos tagad ir kā mūžīgais dzinējs, jo gribās paspēt tik daudz. Tāda sajūta, ka pusotrs ārstēšanās gads ir izrāvis robu laika tecējumā, un tagad man tas ir jāatgūst. Ceru, ka bez problēmām varēšu aktīvi kustēties līdz sirmam vecumam. Attiecībā par trenera izvēli – noteikti ietekmēja, jo vairāk piedomāju pie savas veselības, lai nenodaru sev pāri. Tai skaitā trenējoties pēc plāna, kas ir pieskaņotos tieši man.

Kā Tevi ietekmē vīra skriešanas gaitas? Tās Tevi motivē, rada sacensību garu vai ko citu? (Ingas vīrs VSK Noskrien aprindās ir zināms kā dot)

Īsti jau neietekmē, ir par ko parunāt, bet skrienam mēs katrs pēc sava plāna, gribēšanas un varēšanas, un ceru, ka pārāk nemēģinu mācīt, kā labāk un pareizāk skriet. Dažas reizes Arturs ir man izlīdzējis ar dalību rogainingā, jo nebija komandas biedru. Kad pirmo reizi kopā devāmies iekšā mežā, teicu, ka, lai kas notiktu mežā, iznākot ārā, par to aizmirsīsim, jo likās, ka varbūt sastrīdēsimies par labāko stratēģijnu vai ceļa izvēli, vai par to, kur atrodamies kartē. Bet par laimi, nebija nekā ko aizmirst, izdevās darboties kopā kā lieliskai komandai.

Ar regulāru kāpšanu uz goda pjedestāla sāc jau aprast?

Jā, tas ir visai patīkami un noteikti ir papildus motivācija sacensībās saņemties, turēt ātrumu, un skriet tālāk J Bet man tā nav jauna lieta, pa pjedestāliem padzīvojos jau tad, kad skolas laikā trenējos vieglatlētikā. Man labi padevās jūdze un 1500m, žēl, ka nav saglabājušies to laiku rezultāti. Ir plāns kaut kad pamēģināt noskriet stadionā 1500m. 800m gan man nepatika skriet, tie bij nāvējoši – tik ilgi jāskrien ātri. Vienmēr, kad skatos sacensības, 400m un 800m distancē redzu to brīdi, kad sportistiem iestājas nogurums – tajā brīdī liekas, ka plaušas deg, bet kājas vairs nevar pakustināt un redzami nokrīt ātrums.

DSC_8318

 Kā, kad, kāpēc sāki skriet? Tavas pirmās sacensības.

Skriet sāku jau skolas laikā – tad uz skolām nāca treneri un vāca sev audzēkņus. Tā es nokļuvu vieglatlētikā, jo basketboju jau trešajā klasē paspēju pamest. Kā vienu no pirmajiem treniņiem atceros, ka stadionā trenere lika skriet taisnes ātri un līkumus lēni, un tad laikam pēc kāda 5. apļa es sāku aiz stadiona karogiem atpūsties, tur, kur mani neredzēja. Pirmās sacensība arī bija kaut kad tad – skolas laikā. Atceros, ka klases salidojumā klasesbidrs stāstīja, ka es esot viņam radījusi morālo traumu – viņš apmeklēja orientēšanās treniņus un uzskatīja, ka ātri skrien, bet es tobrīd nekur netrenējos, un kaut kādā fizkultūras stundā, krosā, esot viņam viegli paskrējusi garām.

Tagad „saprātīgā vecumā” skriet sāku pēc smirdnetikuma atmešanas – sastapos ar parasto problēmu – bikses palika grūti aizpogāt, un tā kā sporta zāles man tādas pasvešas, tad pirmā un loģiskā doma bija iet skriet. Tas bija laikam sestdienas vai svētdienas vakars, novembrī, kad pa tumsu devos uz piemājas stadionu. Pirmajā reizē bez apstāšanās izdevās noskriet kādus 3 apļus. Vēlāk izmērīju, ka apļa garums tur ir 300m. Tā nu es arī turpināju. Vienu vakaru noskrēju pat 18 apļus. Tad, kad palika par grūtu skriet, turpat stadionā staipījos un vicināju kājas. Pēc pavicināšanās atkal varēju skriet kādu laiku. Skriet kaut kur tālāk prom no stadiona man bija nedaudz bail, jo laikās – a ko tad, ja nevarēšu vairs paskriet, kā tikšu mājās? Bet kaut kā izdevās sevi pārvarēt, un no stadiona pārcelties uz ielām.

Pirmās sacensības pēc garā pārtraukuma bija laikam Zelta keda Mežaparkā, 5km. Bija ellīgi grūti. Un psiholoģiskā trauma – mani šausmīgi daudzi apdzina.

Šogad piedalījies Varšavas pusmaratonā. Tās bija pirmās sacensības ārpus Latvijas?

Varšavas pusīte bija pirmais pusmaratosn ārpus Latvijas. Pirms tam biju startējusi 10km sacensībās Īrijā, kaut kādā miestā, ne pārāk tālu no Dublinas, uz kurām atbrauca Dublinas sporta kluba dalībnieki un savāca pirmās vietas.

Varšavā pirmo reizi piedalījos tik lielās sacensībās. Tur bija tikai pusmaratona skrējēji, un tik daudz, ka starts tika dots divos viļņos. Biju priecīga, ka tiku pirmajā vilnī. Starts pa viļņiem bija salikts atkarībā no tā, kāds plānotais finiša laiks tika norādīts reģistrējoties sacensībām. Tempa turētāji Varšavā bija štruntīgāki, nekā mūsējie J Plānotos 1:40 ātri vien pazaudēju, jo viņi jau pašā saķumā aiztesa, bet vēlāk tāfelīti ar laiku 1:40 redzēju rokās kaut kādiem līdzjutējiem trases malā. Tad līdz finišam bija vēl kādi 7-8km.

Kā VSK Noskrien Vāverēm sokas Skrien Latvija seriālā?

Vāverēm sokas labi, protams, vienmēr gribās, lai būtu vēl labāk. Esam 18. vietā 33 komandu konkurencē. Visas Vāveres cītīgi skrien un piedalās sacensībās. Esam lieliska komanda.

Kā tapa komandas nosaukums?

Komandas nosaukums nāca kopā ar komandu – autore laikam Linda, jo saņēmu uzaicinājumu no Lindas piedalīties komandā „VSK Noskrien Vāveres”, kam arī piekritu. Pašas izdomājām logo un uzrakstu uz krekliņiem par riekstiem un Vāverēm.

Cēsu Eco Trail 2014

Kādi skrējieni pašai vairāk pie sirds – asfalts, treili, rogainings?

Katriem ir savs šarms. Kad ilgi skriets pa asfaltu, ilgojos pēc meža, kad kādā rogainingā vai magnētā esmu izbridusies pa purviem un krūmiem, labi patīk gludais asfalts vai meža takas. Visi man patīk. Būtu garlaicīgi būt vienveidīgai. Pēdējo gadu laikā ir sanācis pabūt daudz skaistās vietās magnētos un rogainingos. Noteikti iesaku pamēģināt. Pierīgas meži sevī slēpj īstu burvību, žēl ja redzu tos plikos izcirtumus. Ir gadījies būt dažos rogainingos, kur šādi izcirtumi ir nomācoši daudz, tad gan paliek skumji.

Ko pilnīgi noteikti gribi noskriet no vēl nepaveiktā?

Noteikti gribu nofinišēt šīs vasaras līdz galam nenoskrieto 80km du Mont Blanc, bet ir jau arī plāns uz nākošo gadu – Pasaules čempionāts rogainingā Somijā, kas notiks dabas parkā 200km aiz polārā loka. Vēl tikai komandas biedrs jāatrod. Tad noteikti kādu citu gadu gribēšu arī CCC noskriet, jo diemžēl tieši nākošgad nevar gan PČ rogainigā, gan CCC, jo starp abiem ir tikai viena nedēļa. Tā kā PČ rogainingā katru gadu ir citā vietā, tad nākošgad Somijai priekšroka, un tad aiznākošgad, ja būs pietiekami kvalifikācijas punkti, būs CCC kārta, un ir vēl citi ultra-treili, uz kuriem skatos kāru aci, bet visu uzreiz nevar, lai kā gribētos.

21609040

Kā tiec pāri brīžiem, kad ir grūti?

Ja tas brīdis ir treniņā, tad vienmēr domāju par to, ka – ko tad es darīšu sacensībās, ja nevaru noskriet savu treniņu. Vispār esmu sev kārtīgs vagars, intervālus un tempo skrējienus skrienu ar gandrīz maksimālo pulsu, lai zinu, ko varu no sevis izspiest sacensībās. Tam gan nāk līdzi arī negatīvais efekts – dažās sacensībās sanāk pārķert sākumu, ļoti jāseko līdzi tempam, jo īsti labi pašā sākumā nejūtu ātrumu. Varu sākumu uzskriet ar tempu zem četrām minūtēm, lai gan tas vēl nav man piemērots temps sacensībās.

Ja grūti ir sacensībās – nu tad jau klasiskais – vai tad nu es nevaru vēl 10/5/3/1 km noskriet? Skaidrs, ka varu, un tad skrienu. Un  – jo ātrāk skrien, jā ātrāk būs klāt finišs. Cēsu ECO treilā tas palīdzēja saņemties pēdējos 10km, jo sapratu, ka iet ir baigi ilgi, tātad – jāskrien.

Kāda ir sajūta, kā tas notiek, kad pati saproti, ka vari skriet daudz vairāk, daudz ātrāk?

Tas „daudz ātrāk” jau nāk pakāpeniski, treniņos, pie tā nenonāk vienā dienā. Tāpēc arī pierod, grūtāk ir pārbaudīt „daudz vairāk” robežas. To var tikai mēģinot noskriet vairāk. Daudz izturības ziņā ir devuši SSV koptreniņi, īpaši, ja dienu iepriekš noskrienu tādu vidēji garo tempa treniņu, vai intervālu treniņu, un nākošajā dienā ap 30km, tad jau pamazām rodas arī tā saprašana, ka var vairāk. Bet man vēl ir jāapzinās sava varēšana, glējās robežas vēl neesmu pārbaudījusi. Izaicinājums šogad bija 24h rogainings, jo man nebija pieredzes, kas notiek pēc 55km vai 12h sacensībās, jo diemžēl 80km du Mont Blanc nebija man īsti pa spēkam, un sacensības man beidzās pēc 12.5h un 40km. Izrādījās, ka – nekas slikts. Var skriet arī pēc 55km, un pēc 12h arī mierīgi var turpināt. Rogainingā uz rīta pusi, protams, bija kārdinājums izvilkt no somas emergency blanket un tajā ievīstoties pagulēt kādu stundiņu saulainā sūnu placītī, bet bija arī skaidrs, ka diez vai izdotos aizmigt (komandas biedrs pārliecināja), un labāk ir turpināt kustēties.

Lai “atnāktu vaļā” primāra ir ticība sev vai treniņu darbs?

Domāju, ka abi. Ir gan vēl arī jābūt avantūristam, kas vēlas pārbaudīt savas robežas, vai varbūt pareizāk būtu teikt – kas nebaidās pārbaudīt. Ja tam pamatā ir treniņi, tad tās robežas pabīdās tālāk, un, iespējams, sekas ir vieglāk pārciešamas. Un lai gan liela daļa, protams, ir galvā, arī ķermenim ir jābūt gatavam.

Novēlējums kluba biedriem.

Nebaidīties meklēt savu spēju robežu un pamēģināt kaut ko jaunu un gūt prieku no tā, ko dara.

s_menesaskrejejs

Nozīmīte „Mēneša skrējējs” tiks piešķirta vienam skrējējam mēnesī par īpašiem sasniegumiem. Tie var būt daudz noskrieti kilometri, ilgas stundas treniņos, uzvara pusmaratonā vai kādā no daudzajiem skriešanas seriāliem. Sasniegums var būt piedalīšanās visos skriešanas seriālos vai būt čaklākajam „Apkārt pasaulei” kilometru vācējam komandā. Sasniegums ir pirmais maratons, sākšana skriet vai jebkas, kas ir atzinības vērts. Ja jums šķiet, ka kāds no VSK Noskrien komandas skrējējiem ir šādu nozīmīti pelnījis – dodiet ziņu. “Mēneša skrējēja” kandidātus izvērtē un šo nozīmīti piešķir iepriekšējie 11 “Mēneša skrējējs” uzvarētāji.

53 komentāri rakstam Mēneša skrējēja. Inga_K

  • ing_a ing_a

    Inga, man loti liels prieks par tevi! Mani loti iedvesmoja shii intervija! Apsveicu! :-)

  • lellde lellde

    Apsveicu Inga! Ļoti iedvesmojoši un 48′ – respect ;)…Tā tik turpini – tu vari vēl ātrāk un vairāk!

  • Jekaterina Jekaterina

    Apsveicu ar kronīti! Mani ļoti iedvesmo Tavi šī gada rezultāti!

  • Spaidijs (Spidey) Egnz (Edž, Edžiņš)

    Forši Inga! :) Malacis! :)

  • vatakusi vatakusi

    :) Malacis! :) Prieks tevi pazīt un tikt motivētam no tava entuziasma

  • Johny Johny

    Mani apsveikumi! Labi pastrādāts! Prātīgi gan ar tiem tempo pulsiem:).

  • Iespaidīgi. Kas mūs nenogalina, padara stiprākus. Tu esi kļuvusi ļoti spēcīga un izskatās, ka dzīvi izgaršo visās tās niansēs. :) Iedvesmojos.

  • ilZZuks ilZZuks

    Šī ir ne tikai visātrākā Vāvere, bet arī viena no iedvesmojošākajām! Tie zāģīši tavos skrējienos vienreiz liks man saņemties :) Sirsnīgākie apsveikumi!

  • Rozamunde Rozamunde

    Malacīts!!! Ļoti iedvesmojoša intervija!

  • _Edgars_ _Edgars_

    Apsveicu! Šeit ir lielisks piemērs, ko var panākt ar neatlaidību un lielām darba spējām. Pievienojos Johny ar darbu pie augstiem pulsiem uzmanīgi. ;)

  • Inta Amoliņa Inta Amoliņa

    Apsveicu! Godam nopelnīts. Tavs smaids sacensībās iedvesmo!

  • Super!! Malacis!
    Prieks un gods skriet vienā Vāveru komandā! :)

  • Inga_K Inga_K

    Paldies par apsveikumiem, par maniem pulsiem gan nevajag satraukties, laboratoriju apmeklēju, un augšējais ierobežojums pulsam arī tiek uzlikts :)
    Vāveres vispār ir superforšā komanda :D

  • Didzis Didzis

    Apsveicu ! Tavs progress ir VARENS,galvenais “nepārķert”.Lai jauki skrienās arī turpmāk !

  • Njā, slimībām ir jāierāda vieta. Sāku pierast pie Ingas pjedestāliem, apsveicu! un kārtējais prieks par kronēto dāmu ;)

  • BeLinda Lindams

    Ar Ingu_K (un Anduli) man bija pirmais VSK Noskrien koptreniņš – pirmā satikšanās ar “dzīviem” noskrieniešiem, gatavojoties manam pirmajam pusmaratonam. Tolaik Inga vēl saucās brewe, nezināju, kā to izrunāt, un vienmēr esmu vēlējusies pajautāt šī segvārda izcelsmi.

  • Inga_K Inga_K

    grūti izrunājamajam segvārdam ir saistība ar Alu un IRCu :D

  • Andulis

    Apsveicu, Inga!

    Ātruma ziņā, Tavs Valmieras rezultāts ir perfekts tālumā samanāms orientieris, vienkāršāk sakot – bāka :) Nav man Tava treniņčakluma, tāpēc pietuvoties cerību maz.

    Par “vairāk”, tur jau laikam savus ierobežojumus treneris uzliek? Piestāvētu tomēr Tev kāds trīsciparu gludais …nieciņš vai pat meža/kalnu ultriņš :) Acīmredzot, nākošgad sagaidīsim.

    Jā, arī esmu ziņkārs par pirmo segvārdu :)

  • dot dot

    Apsveicu ar kronīti!
    Ceru, ka arī Siguldā izdosies krietni uzlabot PB.

  • Ilze FM Ilze FM

    Apbrīnojami, cienījami un iedvesmojoši.:) Paldies par interviju! Gribasspēka priekšā cepuri nost!
    Lai izdodas daudzi, daudzi skaisti un vēl skaistāki skrējieni, gan kalnos, gan mežos, gan pa gludām takām!

    #Alus un IRCs…, ak Dies, cik šis bij’ sen! :) Citi laiki, citas nodarbes, citi segvārdi.:)

  • Apsveicu, Inga!! :)

  • ilZZuks ilZZuks

    hmmm redz kā, tad jau gan jau būsim tikušās mIRC laikos :) es gan vairāk pa #aluz dzīvojos. Mans niks gan nav mainījies :)

  • Inga_K Inga_K

    es #alū maz uzturējos, neilgu laiku, bet ļoti iespējams, ka esam tur bijušas vienlaicīgi, bet tas bija sen :D Vēl jau bija arī visādas meilu listes, vienā katru dienu nāca anekdotes, tā bija laba, Kokteilis arī bija jautra liste.

  • Inga_K Inga_K

    Anduli, ar to “viarāk” ir tā, ka pēdējos mēnešos dažādu sacensību tuvums ļoti to ierobežo – nu nevar taču dienu pirms maratona doties rīta riksī uz 20km :D vai tamlīdzīgi.

  • Lauma Lauma

    Superīgi! Hmm, man tagad būs goda drānas jāvelk skrienot kopā ar MS īpašnieci un jāuzrunā uz Jūs :)

  • Hiēna essnee

    Apbrīnoju cilvēkus, kam ir iekšās trenēties pēc plāna. Malacis, ka izdodas, pie tam lieliski izdodas! Forši, ka vienmēr sacensībās smaidi, un tas rogainings ir vispār kaut kas neaptverams…. :) :)

  • Andulis

    MS īpašniece ir arī Lauma, tātad jums abām tagad pieklātos uz “Jūs” pāriet.. pēc šīs loģikas.. :D

  • Inga_K Inga_K

    Ha, tagad satiekoties sveicināsimies ar reveransu :D

  • Andulis

    Paskaitīju, ka Ingai pēdējā gada laikā reģistrēti 33 zāģi :) Laikam bijis pareizais instruments.

  • shahs shahs

    Lasīju divos piegājienos – pirms un pēc sapulces, bet sapulcē vienīgais par ko spēju domāt – par nepabeigto „darbiņu”. Inga, apsveicu ar šo titulu, man allaž ir liels prieks satikt tevi gan sacensībās, gan vienkārši tāpat – smaids, joki un saturīgas sarunas garantētas. Vienmēr esmu apbrīnojusi cilvēkus, kas nevis čīkst par dzīves netaisnībām, bet ceļas un dara – CET gadījumā pat tiešā nozīmē, tāpēc nākas noņemt cepuri tavā priekšā vai ja cepures nav – izjaukt frizūru:).
    Kas attiecas uz nākotnes plāniem – nu velk tās latvju zeltenes polārais loks, velk:), CCC ir skaists mērķis, uz ko tiekties. „Un – jo ātrāk skrien, jā ātrāk būs klāt finišs”- šo gan uz rogainingu nevar attiecināt… tad atliek tikai mīkstās sūnas.
    Novēlu tev vienmēr daudz jaunu un aizraujošu ideju spēju robežu meklējumos, iekšējo balsi, kas pārāk „nekušina, tuvos, kas atbalsta un veselo saprātu robežas nepārkāpšanai. Lai izdodas – ne tikai noskriet!

  • in

    Reveransu mīļotāji. Kā jums tagad mājās etiķete mainījās, kopš abiem kroņi uzlikti? :)
    Prieks par Taviem panākumiem, Inga_K!

  • iRUN

    Inga, apsveicu! Priecājos par Tevi! :)

  • Inga_K Inga_K

    Shahs, rogainings ir cita opeta, tur uz rīta pusi tiek meklēts gludāks ceļš :D Jo krūmi, brikšņi un purvi jau līdz brošai, un nav spēka. Tieši tad parādās tās ilgas ja ne pēc asfalta, tad vismaz pēc godīgas meža takas.
    In, to redzēs vakarā – varbūt mani sagaidīs mājās ar kūku un ziediem :D
    Vēlreiz visiem liels paldies par jaukajiem vārdiem un apsveikumiem, tas man šodien liek smaidīt jau no paša rīta :)

  • LauraX LauraX

    Inga, apsveicu :)) Paldies par interviju/sarunu – ar interesi lasīju. Bija prieks ar ņipro Boru (ceru, ka pareizi atceros vārdu) Siguldā iepazīties!

  • Apsveicu. Inga man palīdzēja sagatavoties pirmajam maratonam.

  • K-ens K-ens

    Tāaads milzu lepnums par Tevi, ātrā Vāvere :) ik pa laikam es pie sevis klusībā nodomāju – “nu, skaties kā var! Tu taču arī kādreiz tā varēsi :)”

  • pulvermuca pulvermuca

    Vēl viens sveiciens no Vāveres ar titula iegūšanu! :)
    Inga, es Tevi apbrīnoju un ļoti cienu. Pirmo reizi sanāca par Tevi dzirdēt (lasīt), kad parādījās ieraksts par Tavu saslimšanu ar hepatītu, toreiz Tevi vaigā nepazinu, bet jau tad nodomāju, ka Tu esi baigais malacis- skrien un cīnies ar slimību.
    Tad iepazinu Tevi klātienē, izrādās no blakus mājas :) Tu esi ielikusi daudz darba un laika, lai sasniegtu to, ko esi sasniegusi, tiešām iedvesmojoši! Prieks kopā skriet Vāverēs :))

  • aigars-29 aigars-29

    Apsveicu! Domādams neizdomāsi-Smirdnetikums!:)Lai neizsīkst enerģija ar to zāģi darbojoties!:)

  • Spāre lido bite_L

    Apsveicu ar titulu!
    Tavs gribasspēks ir patiešām iedvesmojošs!

  • Lasma3 Lasma3

    Apsveicu! Apbrīnoju un iedvesmojos!

  • Labinieks Labinieks

    Iedvesmojos no šādiem cilvēkiem un vienlaikus apbrīnoju. Apsveicu ar kroņa iegūšanu.

  • Inga_K Inga_K

    Signi, drīzāk jau Tu man liki noticēt, ka verēšu noskriet savu pirmo pusmaratonu :D
    Un man prieks, ja spēju kādu iedvesmot, nekad nebūtu iedomājusies, ka tik daudzus :) Mani arī iedvesmo noskrienieši, jo vienmēr jau vēl kāds skrien ātrāk, vairāk, skaistāk :) Te vienmēr var uzzināt par kādu lielisku pieredzi kādā foršā skrējienā.
    Vēlreiz paldies!

  • Ultralapsa Veipaskundzīte

    Priecājos par Tavu progresu un sasniegumiem! Ar nepacietību gaidu nākošās sacensības, droši vien jau atkal mūs patīkami pārsteigsi! Un, protams, apsveicu ar kronīti!

  • voļda voļda

    Apsveicu Inga!Tev labi padodās noskriet konkurentes un skrien arī Tu daudz.
    Sirsnīgs BRAVO par Mēneša skrējējas titula iegūšanu:)
    Cīņa nav galā,tā tik braši uz priekšu:)
    Urā,urā,urā!!!:)

  • Iedvesmojoši, paldies. Re, C hepatīts nemaz nav tāds bubulis, lai pēc terapijas nodotos sevis žēlošanai un dzīves apcerēšanai. To saku arī saviem draugiem un paziņām, kuri brīnās, kā gan pēc terapijas esmu saņēmusies, sākusi sportot u.tml.

  • putns putns

    No sirds apsveicu ar panākto! Iedvesmojoši! Ticu, ka arī turpmāk tev ies lieliski un veselība atļaus turpināt pāri simtam.:)

  • Inga_K Inga_K

    Banija, es spēju robežās sportoju arī terpijas laikā, ir kontā daži rogainingi ar visu terapiju, Stipro skrējiens, daudz magnēti un 10km Biķernieku pusītē, kurā gan bija plānots 21.1km, bet sāpēja kāja un nācās noīsināt. Protams, bija arī mēneši, kad vispār neko nevarēju, bet viss ir pārejoši :)

  • Kvaki Kvaki

    Ingu,daudz kas mūs vieno(vecuma grupa,slimība,treneris:)).Patiesi priecājos per Tavu cīņassparu un rezultātiem,kas iegūti,pamatīgi trenējoties.Tu būsi mana Bāka(citēju Anduli:)),lai spētu skriešanu atsākt no jauna,jo…pārķēru ar izvēlētajiem mērķiem.
    Novēlu Tev:ieklausies sevī un Aigara padomos.Tad izdosies turpināt ilgi.

  • eees eees

    Malacis! Apsveicu! :)

  • Inga_K Inga_K

    Kvaki, turies un nepadodies, kaut gan – Tu jau to lieliski māki :)

  • Oho! Inga, apsveicu! Dāmai vajadzētu uz bildes pielikt puķes un kroni ;)

  • Niklase Solča

    Super iedvesmojoša intervija!… un, šodien Siguldā vnk staroji, un bija jau arī par ko! :)) Apsveicu! :) Tā tik turēt!

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.