Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Pirmais Ozolnieku novada čempionāts 5 km distancē (papildināts ar bildēm)

Drošība - veselības garants arī Ozolnieku 5km čempionātā!

Šiem Ozolniekiem gatavojoties visi zināja, ka ir gaidāma tveice 32 grādu karstumā. Dažs atteicās no dalības, dažs izvēlējās skriet ar saulessargu. Forumā jau viss plaši izstāstīts. Skriesim.lv rezultātos saskaitīju tuvu 30 noskrieniešus, kas piedalījušies līdz šim 2010. gada karstākajā Latvijas sacensībā. Rādās, ka visi pratuši sevi saudzēt un nekādas veselības problēmas pēc skrējiena dalībniekiem nav.

Vairākiem VSK Noskrien biedriem šīs bija veiksmīgas sacensības:

Meitenēm:

ro izcīnija 1. vietu, medāli un statuju 5 km čempionātā sieviešu konkurencē. Marite, pirmo reizi piedaloties sacensībās zem VSK Noskrien karoga – izcīnīja 3. vietu savā vecuma grupā – apsveicam ar veiksmīgu debiju!

Puišiem:

Timermanis aizsniedzās līdz 4. vietai vīriešu konkurencē. Savās vecuma grupās  Kamparam – 2. vieta, andis161 – 3. vieta.

Jāatzīmē personisko rekordu sasniedzēji: teicamnieks 5 km pa 21:04, sm72 – 19:45, unknown – 18:54, zjaniss – 18:03. Šosejas skriešanas tik ļoti populārajā distancē 5km netiek fiksēti Latvijas rekordi, tāpēc ir interesanti sasniegumi “gludajā” stadiona distancē 5000m. Jura Grustiņa 1971. gadā uzstādītais Latvijas rekords ir  13:24,2 un uzlabot šo rezultātu ir grūti. Arī Jeļenas Prokopčukas 2000. gada iespētais rezultāts 14:47:71 paliek labākais latvietes sasniegums šajā distancē. Lai arī ar šādiem rezultātiem cīnīties ir grūti – personiskie kluba biedru rekordi saka paši par sevi – motivācija dod stimulu sasniegt lieliskus rezultātus pat ekstremālos apstākļos.

VSK Noskrien - Ozolnieku 5km čempionātā

Pēc finiša dušas, ļoti noderīga lieta šai karstajā dienā. Apbalvošana un pēc tam kopbilde no kuras šoreiz viens otrs netīši izvairījās. Tad “groziņu pīšana” un ierašanās piknikā pie sm72. Gardas zivtiņas. Pelde bija lieliska, Iecavas upe drusku pa seklu (2m), lai lektu iekšā no tilta (5m), starptautiskā no tiltiem lēkšanas diena paliek neatzīmēta. Kopā būšana izdevās godam, draugu atkalredzēšanās un jaunu iepazīšana. Dzīve ir skaista, kad zina mēru! Arigatō un arrivederci*.

*Paldies un uz redzēšanos.

Krishjohn čakli pastrādājis,  daudz bildes sabildējis ar Kampara aparātu.

Visi rezultāti atrodami ŠEIT

Izmantotie avoti:

http://www.noskrien.lv/forum/sacensibas/par-ozolnieku-5-km-cempionatu

http://www.skriesim.lv

http://lv.wikipedia.org/wiki/Latvijas_rekordi_vieglatlētikā

http://www.draugiem.lv/SKOzolnieki/

Paša acis :)

4 komentāri rakstam Pirmais Ozolnieku novada čempionāts 5 km distancē (papildināts ar bildēm)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.