Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

13. aprīlis 11:00

VII Rīgas LSC pusmaratons un LSC atklātais čempionāts šosejas skrējienos, 1. kārta


Skriešanas seriāls:
Vieta: , ,
Notikums: , ,
Distance: ,

Mājas lapa: VII Rīgas LSC pusmaratons un LSC atklātais čempionāts šosejas skrējienos, 1. kārta


Treniņu plāns pusmaratonam:

Sacensības notiks nedēļu vēlāk – 13. aprīlī!

Abām distancēm starts 11:00, taču dažādās trases vietās. Kartē atzīmēta reģistrācijas un ģērbšanās vieta. No tās līdz startam vēl 5 minūtes.

Šogad jaunums: katrs pusmaratona finišētājs saņem piemiņas medaļu.





    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Platacis piedalās
OreMan piedalās
Disel varbūt piedalās
Lawdi varbūt piedalās
Dokken piedalās
freeda varbūt piedalās
Ēriks Bērziņš varbūt piedalās
modris_aa piedalās
HaossH piedalās
Arle varbūt piedalās
certa varbūt piedalās
Ainīc varbūt piedalās
MarcisZ piedalās
Kuks piedalās
osiits piedalās
Cundurs piedalās
bredato varbūt piedalās
Ainars varbūt piedalās
Jekaterina piedalās
I_V varbūt piedalās
enfforcer piedalās
piedalās
Regulatus piedalās
Kvaki piedalās
MārcisB piedalās
llinuz piedalās
druupijs varbūt piedalās
flower piedalās
Dainis varbūt piedalās
voļda piedalās
Inis piedalās
Artūro piedalās
maffija piedalās
Geo varbūt piedalās
laputis piedalās
daksa piedalās
minikin sekoju līdzi
Nix65 piedalās
briedis varbūt piedalās
dot piedalās
pulvermuca piedalās
guncha piedalās
BeLinda sekoju līdzi
Imants A. piedalās
Kampars piedalās
Viskijs varbūt piedalās
dainelis piedalās
LauraX sekoju līdzi
dzinchathegreat sekoju līdzi
Andulis piedalās
matiss piedalās
Mārtiņ š sekoju līdzi
atrums piedalās
ario piedalās
ZeR piedalās
GačusSkrunda piedalās
AndrejsP piedalās

Piedalās - 37

Varbūt piedalās - 15

Seko līdzi - 5

107 komentāri rakstam VII Rīgas LSC pusmaratons un LSC atklātais čempionāts šosejas skrējienos, 1. kārta

  • Mežaparka priežu gaiss taču veselīgāks nekā Rēzeknes ielas, nemaz nerēķinot 4 stundu braucienu turp un atpakaļ, vai ne ?:D

  • Tā man arī šķiet, tāpēc vairāk sliecos piedalīties šeit, kaut par Rēzekni jau it kā samaksāts.

  • Dokken

    6.04.2013 notiks VII Rīgas LSC pusmaratons
    Nolikums šeit – http://skriesim.lv/news/view?sid=pkahblr04pf2gjiuu5krneh9q4&f=news&id=21882

  • `Pusmaratona distancē nav ieteicams izmantot visas skaņu ierīces –
    mob.tālruņus, CD pleierus, MP3- pleierus, ipod, ifone, Ipad.` <– Žēl, ka nav ieteicams izmantot tās visas, tad nāksies iztikt tikai ar CD, MP3 un iPad.. :)

  • Ainars Ainars

    Kā ātruma treniņš tuvu pie mājām būtu ok.

  • Uzzinājis par Rēzekni jau sāku svārstīties, bet noskaidrojis, ka tur jāriņķo gandrīz tik pat, cik Mežaparkā un pasākumu tur rīko kapitālisti, tad tradīcijas nelauzīšu, šis tiešām ir jauks pavasara skrējiens, pie tam var apvienot ar ģimenes izklaidi: zoo, spēļu laukumi.

  • Arle Arle

    Tad kad īsti LSC pusīte notiks? Kaut kad forumā lasīju, ka MAKRO rakstījis, ka nedēļu uz priekšu pārcelts. Taisnība, vai es to tikai nosapņoju?

  • Andulis

    Nē, sapņojis gluži neesi :) Tiešām bija runa par tādu iespēju.
    Pašreizējā informācija (http://skriesim.lv/news/view?f=news&id=21882) arī ir ar attiecīgu piebildi.

    Cik atceros, ideja bija samainīt LSC šosejas mačus 6.04. ar stadiona mačiem 13.04. Izskatās reāli. Tomēr galīgais lēmums vēl nav pasludināts.

    Pasūdzēšos: kaut kā vairs neizdodas atrast to foruma tekstu…?! :( Google rezultātos gan izdod daļu no MAKRO rakstītā: “vispar šodien mums LSC valdei ienāca doma parcelt LSC pusmaratonu nedēļu uz priekšu,tas ir uz 13″. Bet netiek klāt pilnam komentāram?! Agrāk tā nebija, foruma sarunas bija normāli atrodamas.. (Varbūt kaut ko vajag paregulēt gūglējot; nezinu, ko.)

  • Andulis

    Pēc sviestmaizes jeb Mērfija likuma: kad sarakstīju iepriekšējo, tad beidzot atradās arī MAKRO komentārs ;)
    Citēju:

    “Pilnīgi ir iespējams ka Rēzeknē uznaks pēdējais sniegs,vispar šodien mums LSC valdei ienāca doma parcelt LSC pusmaratonu nedēļu uz priekšu,tas ir uz 13 aprīli jo skaidrs ka mežaparka ledus atrāk par 5-8 aprīli nenokusīs,bet to 10 000m skrējienu stadionā parcelsim atpakaļ pusmaratona vietā jo stadions atrāk būs nokusis.”

  • Tās piemiņas medaļas manuprāt ir galīgi bezjēdzīgas, ja jau gribas par pasākumumu kādu piemiņu atstāt, tad tā varētu būt uzlīme, vai vēl labāk: izdrukāta bilde, ko vari saņemt uzreiz pēc finiša, kur ir tavs rezultāts, gads un pasākuma nosaukums.

  • raitis1898

    nu nez, man liekas, ka medeļas ir foršas. :) diplomus vieglāk pazaudēt kaut kur “papīru kalnos”.

  • Visiem pusmaratona dalībniekiem paredzētas piemiņas medaļas. Ir 80 medaļas, diez vai būs vairāk 21 km distancē.))) Izdrukāta bilde ar rezultātu, gadu un pasākuma nosaukumu – tā ir cita līmeņa serviss. Jā dalībnieki ir gatavi maksāt par to, nav problēmu, mums ir arī tāda iespēja.

    Sezona nobeigumā visi godalgo vietu ieguvēji LSC seriālos saņēma lielas bildes ar uzvārdu, ieņemto vietu un sacensības seriāla nosaukumu. Jums ari ir tāda iespēja.

    LSC mači nav komerciāla virziena pasākumi, ka piemēram, NRM, NRR, SL, ZK, SS (sieviešu skrējiens) un citi. Par dalības maksu mēs pērkam kausus un medaļas, ūdeni, maksājam tiesnešiem, izgatavojam numurus. Ja paliek pāri, tad šo naudu izmantojam Daugavas stadiona nomai LSC stadiona mačiem.

  • Nu malači, ka viss Jums ir tik labi sakārtots! Es jau vairāk nevis iesaku kaut ko piešķirt, bet drīzāk – nepiešķirt, un tieši šī nekomerciālā iemesla dēļ es pat nezinu, kur uzvarētāji liek kausus, var jau būt, ka kāds tos izmanto padzeroties :). Finišs tomēr ir lielākā balva pēc skrējiena un par to uzslavu cilvēks jau sev izsaka pats. Un izdruāt bildi ar klāt pieliktu rezultātu un gadu arī var mājās katrs pats. Bet uzvarētājus noteikti apbalvot vajag, piemēram, ar ZOO dārza apmeklējumu!

  • Medaļas un kausi ir sporta trofejas, tāda ir tradīcija no neaminamiem laikiem. Var pētīt, kuros laikos tas aizsācies. Senie grieķi lauru vainagus deva. No šodienas pragmatikas kāds jautās, zupai tās lapas būtu noderīgas, vai?
    Man jau kausiņi un medaļas patīk, jo esmu iesācējs, jauniņais, kā saka, un vēl nav to medaļu par daudz. Kam jau gadiem krājas un vairs nav kur likt, nu jā, tiem tad problēma…

  • und und

    Agrāk LSC sačos katrā posmā bija medaļas, “Č” distancēs, bet pagājuša gadā medaļas deva tika sezonas beigās, pēc kopvērtējuma rezultātiem, tāpēc ka daži neuzskata LSC par nopietniem mačiem un pat neņem tos diplomus un medaļas. Tas laikam vairāk attiecās uz stadionu.

  • maffija maffija

    Kurš zina, kā izskatās LSC Mežaparka aplis? Vai nav jārīko ledus šķaidītāju talka pirms 6dienas skrējiena? :)

  • Piektdien es braucu ar velosipēdu caur Mežaparku, finiša zona un starta zona, līdz lielam krustojumam –tīras no sniega. Plāns sniegs ir ezera trases rajona, kopumā ap 40% no apļa garuma. Šodien braukšu ari caur Mežaparku, uztaisīšu fotkas un ielikšu mājas lapā.

  • und und

    Atceros, 2009 gadā pirmajā posmā ( http://www.skriesim.lv/calendar/view?id=2350 ) visa trase bija pilna ar sniegu un ledu, nekas, finišējam :) Skrējām ne asfalta ceļu, bet pa maliņu :)

  • Kuks Kuks

    “maffija
    08/04/2013 at 20:23
    Kurš zina, kā izskatās LSC Mežaparka aplis? Vai nav jārīko ledus šķaidītāju talka pirms 6dienas skrējiena? :)”

    Rīt (trešdien) pievienojies TNT un uzzināsi – skriesim skatīties tieši šo interesējošo apli :)

    Svētdien NRM treniņā izskrēju lielāko apļa daļu – tālais loks pie golfa laukumiem ar piebrauktu sniega segu, posms gar Ķīšezeru – ar grubuļaino ledu (visnepatīkamākais); Ostas prospekts un gar estrādi – rises mašīnu izbraukātas līdz asfaltam, bet starp risēm – ledus vaļņi (pastāv cerība, ka šīs nedēļas laikā nokusīs, tāpat kā Ķīšezera posms).

  • Kuks Kuks

    Vakarvakara izlūkskrējiena rezultāti:
    Starta/finiša zona (http://tinyurl.com/cogsbjy) ir praktiski nokusisi līdz asfaltam, ir atsevišķas peļķes, kuras iespējams apskriet – OK.
    Ķīšezera posms (http://tinyurl.com/cgf5a7e) ir daļēji pakusis, vairākas lielas peļķes visa celiņa platumā, domājams, ka pāris dienu laikā (ja būs solītie plusi) nokusīs un būs vienkārši vairāk vai mazāk slapjš.
    Tālais gals (http://tinyurl.com/clt88gh) ir ziemas ceļš – šķūrēts, piebraukts, nedaudz pakusis sniegs. Tā kā šajā zonā saule neiespīd, tad īpašas cerības un nokušanu nav, visticamāk – būs pakususi sniega putra.
    Kopsavilkums – Mežaparkā sāli neviens neļaus kaisīt, tāpēc sniegs kusīs dabiskā veidā, ja tiks nošķūrēta jau pakususī kārtiņa – līdz sestdienai varētu būt asfalts; ja nekas netiks darīts – tālais gals būs sniega putrā; gar celiņa malām – sašķūrēti valnīši un sniega sega dabiski sasnigušā biezumā.
    Trase ir skrienama (vakar izskrējām @6:00), noteikti jārēkinās ar kāju samērcēšanu, jo trases malas ir augstākas par celiņu, līdz ar to izkusušais sniegs/ūdens nekur nevarēs aizplūst.
    Kaut kā tā – ceru, ka info izrādīsies noderīga. Pats personīgi – piedalīšos :)

  • Kaut kur lasīju, ka 1. maijā uz sieviešu skrējienu tur sola jaunu asfaltu..

  • Vai ir vietas, kur būs palicis ledus? No slapjuma diez vai kāds nobīsies.

  • Kuks Kuks

    Ja šajās dienās nepiesals, tad ledus nebūs.

  • Andulis

    Pašmāju meteorologi sola stabilus plusus. No +2 šonakt līdz +8…+9 pusmaratona finišā. Vēl arī lietus plānots, tā ka … slapjais variants šoreiz :)

  • Andulis

    “Kaut kur lasīju, ka 1. maijā uz sieviešu skrējienu tur sola jaunu asfaltu..”

    Kurā gadā? :))

  • artursbraucs ArtūrsBraucs

    Vai kāds zina – tur būs iespējams arī mantas kaut kur atstāt? Piemēram, telefonu, apavus? Esmu iesācējs, tāpēc man tā visa ir jauna pasaule :) Paldies!

  • artursbraucs ArtūrsBraucs

    Paldies par operatīvo atbildi!! Vismaz nebūs jāuztraucas par savu telefonu.

  • und und

    Kāds doma skriet šeit pa 1.30(4.15 min/km) ? Vajadzīgs pace maker :)

  • Dokken

    Artūr, tici man, tu nebūsi vienīgais ar telefonu.))) Mežaparka mači notiek kopš 1995.gada un zādzības gadījumi netika konstatēti. Tas taču nav centrālais tirgus, bet skrējēju pasaule. Uz skrējiena laika baltais angārs tiks slēgts, bet pēc 5 km distances pabeigšanas tur atradīsies arī viena no organizatoru komandas.

    Und, es nedomāju, ka cilvēki skries pa 4.15, jo līderi skries krietni ātrāk. Pace makeru tev būs pietiekoši.

  • und und

    Dokker – krietni ātrāk neder :)))

  • ļoti patiks šīs komentārs “Und, es nedomāju, ka cilvēki skries pa 4.15, jo līderi skries krietni ātrāk. ”
    tātad – līderi nav cilvēki ))) vai cilvēki ir normālās būtnes kas skrien >5min/km ? :))

  • Ja sajūtas ļaus, tad es tiekšos pēc 1:30:00, bet es pats plānoju kādam sekot. Esmu novērojis, ka ļoti gudri un ap šo laiku skrien OreMan, es startā parasti pārsteidzos un pēc tam OreMan aiziet man garām :). Šoreiz tempu palīdzēs pakontrolēt arī Dr.Eds uz velosipēda, paldies viņam jau iepriekš! Lai gan šodien vēl puņķojos un galva nedaudz sāp, bet sajūtas saka, ka 1:40 jau nu gan vajadzētu ieturēt.

  • Jā, es arī klusībā ceru, ka varbūt varētu skriet uz ~1:30, bet absolūti nav ne mazākās nojausmas, kā skriesies, pa ziemu pilnīgi nulle ātruma darbi bijuši..

  • Imants A. Imants A.

    Labprāt kādam nodrošinātu tempu uz 1h:45 (@5:00mmin/km), lai nebūtu kārdinājuma skriet ātrāk.

  • Man derētu Imants A. variants, 1:45. Es parasti sāku ātrāk un beidzu lēnāk. Tikai būs jānofiksē pats Imants A., jo laikam skrējēju būs pa pilnam. :)

  • llinuz llinuz

    Šāda tipa sacensībām ir laika ierobežojums? Negribētu tikt izmesta no trases :D

  • BeLinda Lindams

    Es labprāt nodrošinātu jūsu skrējienus bilžu formātā, ja vien kāds man uzticētu savu foto tehniku. :) Pretējā gadījumā ir doma jūs iemūžināt ar telefonu. Pašai jāatturas no skriešanas.

  • Ainars Ainars

    Apvienošu garāku treniņu ar mača apskatīšanos.

  • Pusmaratona laikā būšot vētras izpausmes – http://www.apollo.lv/zinas/specigs-uzliesmojums-uz-saules-brivdienas-cilvekiem-jabut-piesardzigiem/562580

    Ārsti iesaka magnētisko vētru laikā [..] neveikt straujas kustības (piemēram, skriet).. ;)

  • Ainar, ja gribi garo treniņu kompānijā , tad atskrien arī nākamajā dienā uz NRM TT koptreniņu :)

  • Imants A. Imants A.

    NOAA prognozē paaugstinātu ģeomagnētisko aktivitāti no sestdienas 20.oo līdz svētdienas 14.oo pēc LV laika. Žēl, ka naktī būs mākoņais, kas traucēs to skaistumu redzēt.
    Sacensību laikā aktivitāte tiek prognozēta ikdienišķā līmenī. Skrienam bez stresa :)

  • linuz, parasti LSC mačos tiesneši sagaida visus skrējējus. Un pārliecinās, kur palikuši nenoskrējušie. Cerēsim, ka šoreiz viss būs arī labākajās tradīcijās. :)

  • und und

    nu ko, tad es tureshos pie OreMan astes :) (ap 15-16k, ta bus treninsh prieks Bikerniekiem) fotoapparatu es varu panemt un uzticet kadam

  • http://www.skriesim.lv/calendar/view?sid=cintt2jvdgh8k4f6sm1l164ua7&id=6465

    Pagājušajā gadā pēdējais skrējējs bija pēc 2h:30, kā redzams pēc linka

  • llinuz llinuz

    Lieliski, varēšu uzbliezt rekordu :D

  • LauraX LauraX

    Gadījās šovakar būt Mežaparkā, neliela “fotoreportāža” no trases: http://www.flickr.com/photos/82125436@N05/sets/72157633225938899/with/8642490165/

  • LauraX LauraX

    Veiksmi visiem rītdienas sacensībās! (:

  • Šļakatas ies pa gaisu, maffijai pat varētu patikt :)) http://youtu.be/ixSpDGMAd38?t=23s (jārēķinās, ka tur būs arī, visdrīzāk nedaudz, citi atpūtnieki).

  • LauraX LauraX

    Lieliska reklāma, Artūro :)) Bija pasen redzēta..

  • Rekordu rīt nebūs! :):):)

  • Andulis

    Daini, saderam uz litru apelsīnu sulas – būs gan! :)

  • Nu skaidrs – pēc bildēm spriežot, 1:30 man laikam nekādi nesanāks..

  • Pirmais rekords – ”Slapjākais Latvijas pusmaratons” :D .. Šo saukli varētu likt pretī Kuldīgas karstākajam :)

  • Uz šito Matīsam ierašanās obligāta, jo viņš gribēja slapjo T-kreklu konkursu :)

  • und und

    Es ari varu saderēt ar kādu uz kko ka man rīt bus PersonalBest!

  • Jā gan…

    Pēc http://www.skriesim.lv/person/view?id=9155 spriežot,

    und personālais rekords rīt garantēts,

    … ja tiks noskriets, protams,

    jo par 13250 m vairāk nav reģistrēts.

    :)

  • LauraX tika sastapata pie Zoo. Tik nesanāca pasveicināt. Ar savu bildi https://plus.google.com/photos/103426835734536433972/albums/5866035387347411105 apstiprinu ka arī nedaudz vēlāk ledus vēljoprojam gulēja uz trases. Var iet jau kaisīt smiltis, kasīt nost ledu, svilināt ar lodlampu. Vai arī rīt ņemt līdzi zābakus. Tiem, kas kaut vai Igaunija 12h skrējuši Dream of the final night ietvaros varu pateikt, ka trase ir ļoti līdzīgā stāvoklī.

  • pulvermuca pulvermuca

    galvenais ir visu uztvert viegli, arī peļķes un ledu :)
    tiekamies rīt slapjajā pusmaratonā! Noskrien…

  • und und

    Danis nu nevajadzēja nevienam to teikt :))

  • und und

    OreMan es uz tevi tā cerēju ;(( Pamēģināsim! ;)

  • Andulis

    und, nav tik traki, Dainis nav neko daudz izbojājis :)) Redzam taču, ka 2009. gada aprīlī esi jozis vēl garākus gabalus par pusīti – turklāt 4x nedēļas laikā! No tiem laikiem palicis arī neoficiālais pusmaratona “distances rekords” (skat. pie “Sasniegumiem”), ko pārspēt.

    ..
    P.S. Kļūst interesanti – vai maffija Tevi noķers? :)

  • maffija maffija

    Cienītās dāmas un godātie kungi.. :) maucam trasē! :)

  • und und

    Andulis tas ko tu atradi, tas bija Ukrainas nometne, tas bija noskriets vienā dienā, bet tīrījos piegājienos :)

    Man šie sači ieplānoti ka treniņš (15km 4.15 tempā + 6. atsild. 5.00+) – gatavojos Biķerniekiem. Vai es to varēšu, tas ir cits jautājums.

    Ja maffija mani apsteigs pirmos 20km – nepretošos, bet ja pēdējā kilometrā, tad pacīnīsimies! :)

  • Andulis

    und, nu nevajadzēja nevienam to teikt :)) [par nometni]

  • Imants A. Imants A.

    Maffijai beigusies treniņu sezona. Aiziet sacensību sezona :)
    Bet trase izskatās…
    …interesanta. Pat jāpadomā, ko vilkt kājās.

  • und und

    Botas! :)

  • Trases rekordu 1h39min derētu pārregulēt precīzi par minūti.
    Vien pēc dažām stundām jāceļas uz 2h baseinā. Ceru, ka nepamodīšos :) jau pagājušā nakts upmalā

  • und und

    Paldies OreMan par tempu, diemžēl pēc 7km saka sāpēt vēders. Laikam pusmaratons nav manējais ;)

  • Bija liels prieks jūs visus vērot no malas :))) Pati neskrēju, jo bija bail no aukstuma…joks :P
    Toties bildēšanu un fotografēšanu esmu nodrošinājusi ;)
    bildes:
    http://files.inbox.lv/ticket/541bae171eebe9a08b13fc8a71243d333efcbdac/LSCpusite.rar
    video:
    http://files.inbox.lv/ticket/0acdcf3a6ae92da414a4009a407952e6465ade40/lsc21_2013.rar

  • He, tomēr izskrēju gan no 1:30, kas to būtu domājis :) Tagad abi mani labākie pusmaratoni ir izskrieti šeit Mežaparkā – pagājušogad un šoreiz.

    Jā, und, redzēju, ka vienā brīdī saķēri sānu, kad laikam sāka sāpēt. Gan jau pusīti noskriesi, vnk vajag skriet lēnāk (īpaši jau, ja plāno to skriet Biķerniekos – tur kalnu kalni, tur vajadzēs vēl lēnāku tempu).

    Darya, paldies par bildēm un video, interesanti paskatīties.

  • Ā, vēl aizmirsu piebilst: Artūro – monstrs.

    Kā arī malači tie, kas šādā sniega/ledus/ūdens putrā iespēja uzlabot savus PR, zinu vismaz trīs tādus. Kā jau Ainars finišā teica – cilvēki sajukuši prātā, ja jau sezonas sākumā un šādos apstākļos labo rekordus; kas būs sezonas turpinājumā?? :)

  • Foto un video arī no mana ziepju trauka. https://plus.google.com/u/0/photos/103426835734536433972/albums/5866297209541993313 Foto ir atpakāļejošā secībā ar diviem video. Viens no kuriem ir pilnīgi korekti atbilstoši gravitācijai nofilmēts. :)

  • Liels paldies Ainaram un Dzintaram par tempa turēšanu pēdējā aplī- dažas sekundes pietrūka tomēr līdz priekšā skrienošajam, bet labi pavilkāt mani :)
    Apsveicu Kuku ar jaunu PB- šādā ledainā trasē tas ir vēl ievērojamāks panākums! :)
    Bija prieks atkal redzēt skrienošus ,priecīgus cilvēkus :)

    Riteņbraucēju kompānija, kurai pabraucām garām ar mašīnu mājupceļā- cerams,ka naviens neņēma ļaunā to ”ļauno smiekliņu” -tas nebij tik ļauns domāts :) Tiekamies rīt atkal mežaparkā ;)

  • Secību foto izdevās vienkārši nomainīt. Videomateriālam iesaku apgriezt monitoru. :)

  • Jekaterina Jekaterina

    No manas puses milzīgs paldies Aināram pat tempa turēšanu tieši grūtākajos vidējos apļos, tur ir arī viņa nopelns mana PR labošanā :) bija liels prieks satikt sen neredzētos komandas biedrus :) prieks arī, ka ar dažiem izdevās iepazīties ne tikai virtuālajā vidē, bet arī dzīvē!

  • Fiziskais -82% :)) OreMan, ko mani īpaši izcelt, visi ir malači, kas nenobijās no vakardienas fotogalerijām. Lielākais paldies Dr.Eds par morālo atbalstu, vienatnē skrienot šie uzmundrinājumi un sarunas ļoti palīdzēja. Paldies arī visiem operatoriem – Lindams (neatteica no pasūtījuma uz dažiem īpašiem kadriem) & dzinchathegreat, Darya kā mirāža parādījās un pazuda. :)
    Jā, kā druupijs stāsta, tas atpakaļceļā bija neizdevies joks, atvainojos.
    Tiekamies rīt-rītu desmitos nulle nulle apmēram šajā pašā vietā NRM TT treniņā. Plaukstas lieluma pavasaris veras vaļā plašāk.

  • Trases rekords labots vairāk nekā gribēts, taču dienas prieks ir 30km nomestās 10min, skrienot treniņrežīmā (Paldies nix65). Sacensībās 30km nav mēģināti, vēl jāpatrenējas ;)

  • Kāpēc und izstājās? :(

  • Ainars Ainars

    Apsveru domu pārtraukt oficiāli startēt sacensībās, man šitā patīk daudz labāk. Paskrien ar visiem pēc kārtas, papļāpā, paturi kādam tempu. Tā nemanot 40 km šodien salasījās. Tiekamies rīt NRM TT treniņā:)

  • Ainar, līdz tam ir jāizaug ;) Esmu dzirdējis par lielajiem maratoniem, kur blakus daudzajiem tūkstošiem, cilvēki skrien parkos savas rītarosmes un visu pārējo. NRM laikā kāds neitrāls skrējējs būtu izlecējs. Siguldas kalniņos gan vienu tādu manīju un biju patīkami pārsteigts

  • Andulis

    Ainārs mani 4. aplī drusku “tonizēja”, palīdzēja neslinkot. Jāatzīstas, pēc mūsu šķiršanās gan brīdi likās – varbūt nevajadzēja, labāk būtu pavisam mierīgi tipinājis.. :) Bet tad atkal šī sajūta kaut kur pazuda. Pēdējos apļos jau [vietām] ar prieku uzjozu “Aināra rādītajā” tempā :))

  • Andulis

    Par lielākiem maratoniem.. Atceros, pirms gandrīz gada Madridē gar El Retiro parka malu tuvojos finišam. Biju mazliet pārsteigts par “izlecējiem”, kas mierīgi kustējās parka celiņos un maratonistiem 41. kilometrā uzmanību neveltīja. Ja nu tā padomā – normāli vispār, katram ir savs skrējiens..

    Un tomēr, patīkamāk būtu bijis, ja notiktu kaut minimāla kontaktēšanās. Šajā ziņā Aināra variants manāmi labāks :)

  • Mārtiņ š

    Apsolos šogad NRM ar maratonistiem 41. kilometrā kontaktēties.

  • Andulis

    :) Jā, nu laikam pārāk uzprasījos.. :)

    Skriesi līdz/garām kā civilpersona?

  • pulvermuca pulvermuca

    jap… man otrais labākais pusmaratona rezultāts un nejaušs pjedestāls (motivācijai, lai zin, kur augt :D). Nebija slikti, bet Rēzeknes kalniņš ar asfaltu patika labāk kā sniegs, ledus un peļķes Mežaparkā.
    un jā, šķiet kājām piemeties pavasaris, par ātru skrien priekš aprīļa ;)
    priecājos par visiem noskrieniešiem, atrasties kopā ar Jums vienā trasē ir lieliski!

  • Mārtiņ š

    Anduli jā :)
    Sekošu līdzi skrienot. Varētu būt līdzīgi kā Aināra šodienas variants.

  • Andulis

    Mārtiņ š, paldies par info, tad jau uz to brīdi būs jāsaņemas. Tādi sekotāji neļauj nošļukt :)

  • und und

    Dainis sorry :(

  • Jekaterina Jekaterina

    Martiņ š, varbūt jau var sākt pieteikt individuālos kilometrus noteiktos brīžos, kad pēc pieredzes zināms, ka būs grūti? ;) tāds kā individuālais TT sesiju grafiks :) tad gan laikam visa pasākuma burvība zūd.
    P.s. Kāpēc pats nepiedalīsies?

  • Dokken

    Līdz dienas beigām tiks papildināts protokols vīriešu konkurencē.
    Tikko precizējām, ka V50 grupā kļūdaini, ka 1.vietas ieguvējs, tika apbalvots Nikolajs Lucāns (1965), kuram ir 47 gadi. Savdabīga skrējēja attieksme – dabūt balvu, kura viņam nepienākas un neprecizēt organizatoriem savu vecumu un vecuma grupu.

    Pareizi V50 grupas godalgo vietu ieguvēji:
    1.V.Jegorovs – 1.39.52
    2.J.Marcinkus – 1.40.11
    3.R.Valānds – 1.43.19

  • Andulis

    Pašlaik ir jautrība meiteņu rezultātos, ieskatieties. Ja izlabots jau, tad ŠEIT.. :))

  • BeLinda Lindams

    Artūro, druupij, no manas puses ar joku viss kārtībā. :)
    Bija interesanta pieredze – vērot sacensības no malas. Bet skriet tomēr labāk. :)
    Manas bildes (jau iepriekš atvainojos par kvalitāti – atbilstoša tehnikai):
    https://plus.google.com/photos/102183433079788269496/albums/5866428491533003521?authkey=CKONjsOloLrVUA

  • flower flower

    Anduli, rezultāti ir drusku palaboti, bet man vēl joprojām ir iebildumi :)

  • und und

    Paldies visiem par bildēm.

    Kad paskaitījos visas Lindas bildes, beigās pasmējos : http://pix.am/FJAW.png

    Es taču nefinišēju :D

  • Paldies tiem, kas deva iespēju sevi redzēt no malas:)Regulatus&Kvaki

  • Kuks Kuks

    Paldies visiem par atbalstu trasē – otrais ziemas pusmaratons nedēļas :D Tradicionāli – bija forši!
    Paldies par fotoreportāžām!

  • Dokken

    Paldies Nikolajam par zvanu. Situācija atrisinājās.
    Ar rezultātiem nevar būt jautrība! Rezultātu ievadīšana ir roku darbs un rezultāti tiek ievadīti no atsevišķas kartītēm brīva secībā, pēc tam datu bāze to sakārto atbilstoši uzradīta rezultāta.
    Cik es redzu sieviešu protokols nav pilns.

  • flower flower

    Paldies visiem par bildēm. Foto un videoreportāža izvērtusies plašāka nekā dažreiz lielā mēroga sacensībās.

  • Neaizirstiet apskatīt oficiālās Kārļa Pakārkļa bildes:
    http://skriesim.lv/gallery/view?sid=fi8msn5ac5s6ii9u397ftoqdf0&pit=1&id=21881#prettyPhoto

    Bet paldies visiem!!!

  • briedis briedis

    Sveika būšana! Forša paskriešana sanāca, gandrīz finišēju apli par ātru .:D labi, ka telefonā pamanīju, ka ar kilometriem kaut kas nav kārtībā un ar lielo medāli kabatā diebu vēl vienu apli.:)

    Ja gadījumā kādam pieklīdusi slapja, melna velocepure lūdzu dodiet ziņu, tur rakstīts virsū Endura vai kkas tamlīdzīgs, uzšūtu iniciāļu gan nav…

  • Inis Inis

    Paldies visiem par draudzīgo atmosfēru un atbalstu. Īpašs paldies fotogrāfiem par skaistajām bildēm.

  • laputis laputis

    Paldies arī no manis! Par savu labo rezultātu esmu nedaudz šokā, bet ir vēl vieta izaugsmei:)

  • Vizbuliite Vizbuliite

    Hmm… sieviešu rezultāti papildināti, bet savu un sava līdzskrējēja vārdus tur neredzu…
    Paldies par bildēm, uzmundrinājumu trasē. Jauki paskriets!

  • Andulis

    Skatos, ka Vizbulītei rezultāta joprojām nav. Nezinu, kā sauc līdzskrējēju, bet laikam arī viņam tāpat.

    Ja nu kāds no organizatoriem lasa šo komentāru – varbūt var ko labot? (MAKRO, kā jau parasti – cerības uz Tevi :)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.