Biedriem

Komanda piedalās

VSK Noskrien Facebook profils

Divi janvāri

“Pašreiz šis gads ir piektajā vietā tavos vienā gadā noskrietajos kilometros. (336.1km)”

Tomēr pats uz to skatos savādāk, jo ar šo esmu labojis iepriekšējo janvāru kilometrāžu.

matisa_kedas

Janvāris ‘2014

Pēc 2013.gadā nopelnītās nozīmītes par 5000 kilometrāžu, 2014.gads iesākās ar 134 kilometriem gada pirmajā mēnesī. Pērnajā janvārī negribēti izlozējos Monblāna karaliskajai UTMB distancei un dīvainā kārtā izdevās iesprukt Spartatlona dalībnieku sarakstā. It kā skriešanas motivācijai nevajadzētu trūkt, taču nebija darba un saprašanas, kā šos pasākumus pavilkt finansiāli. Tā vietā, lai izmantotu brīvo laiku un skrietu, pieteicos Istras 100 jūdzītēm. Ņerga Imants reiz bija ieminējies, ka nesezonā vajadzētu aizskriet līdz Valmierai. 2014.gada janvāris bija itin piemērots, lai parakņātos vēsturē un taptu “Sīmaņa vilinājums”. Rakstot par vēsturisko skrējiensoļojumu pat prātā neienāca, ka komentāros tiks pieprasīts oficiāls skrējiens un iemesls neskriešanai un organizēšanai būs uzradies pats.

Janvāris ‘2015

Sekoja 2014.gada atlikušie mēneši un kopējās kilometrāžas kritums par ceturtdaļu (līdz 3823 km). Kādā brīdī pat sapratu, ka netverama ir pat izlaistā nozīmīte par 4000 kilometriem. Situāciju kaut nedaudz paglāba decembris, kad sava fizikālā ķermeņa transportēšanai velo nomainīju pret kedām un sasniedzu decembra rekordu – 475 kilometrus. Jāatzīst, ka nedaudz palīdzēja arī debija Vecgada izklaidīgajā pasākumā viņpus valsts robežām. 2015.gada janvārī nav izdevies sasniegt nesenā decembra apjomu, taču nav arī pieteikta dalība nevienās sacensībās. Tiesa, nedaudz piemirstajā sadaļā “Motivācija” pamanīju, ka 4000 kilometri tomēr ir sasniegti, kas nozīmē, ka varu atkal palaisties slinkumā. Taču tad uzradās edGars un pajautāja, vai garenajā februārī notiks ceturtais mēģinājums projektā “777”? Šaubos.

Bet jūs gan turpiniet skriet ziemā! Ir tik patīkami, ka nav karsti un 60 kilometrus var novicot ar vienu ribās ietriektu spēcinošās Coliņas glāzīti.

13 komentāri rakstam Divi janvāri

  • Ønske Ønske

    kapēc nav nozīmīte 777 un 1000 km mēnesī? īsajā februārī varētu paņemt 777 un garajā martā 1000km…tāpat nekā prātīgāka ziemā nav ko darīt.

  • Būtu jau forši, ka ir unikāla februāra nozīmīte.
    777 lai gan ir tā padaudz, bet gan jau būtu tādi, kas mēģina!

  • Hiēna essnee

    Man patīk teksts “negribēti izlozējos Monblāna karaliskajai UTMB distancei” :D

  • Ønske Ønske

    777 km mēnesī skrējēji mums kāda buntīte ir, bet 1000 km zin tikai Andulis.
    Es arī būtu negribēti izlozēc uz Montblanc, tapēc izsargājos.

  • Ingmar Ingmar

    Pag,pag! Vai tad Arle arī nenoskrēja viena apava pāra resursu(1000 km) mēneša laikā?

  • Andulis

    Bija, bija. http://www.noskrien.lv/noskrien/biedrs/Arle/, apskatiet 2012. gadu Sasniegumu sadaļā…

    Viņš gan nav vienīgais. Tā paša gada novembrī http://www.noskrien.lv/noskrien/biedrs/dainelis/ profilā atrodami 1030 km.

    Uzrakstīju, tad atcerējos, ka ir taču visiem pieejams “supertopsis” – http://www.noskrien.lv/noskrietais/rekordi/?grupa=&veids=menesis ! Sanāk, ka >700 km/mēn. mums noskrējuši un sareģistrējuši desmit cilvēki.

  • Ønske Ønske

    Tad atliek pirmajam tikt pāri 1000 km…kas ir 1 km?

  • Ønske Ønske

    Nu re pat 1030km atradās…rekordi tādi paveci…ka tik šogad nav jauni .

  • edGars

    baisi lielumi. es vēl 300 nepazīstu.

  • Lasma3 Lasma3

    Grūti Ņergam, kam pietrūkst izaicinājumu. Ieskatoties tajā pašā Motivācijas sadaļā, 70-75% no tiem, kas šeit reģistrē savus skrējienus, nenoskrien 777km vai 1000 km pat visa gada laikā. Šādiem trakiem skrējējiem, vajag tās nozīmītes gada sākumā ņemt nost, lai krāj no sākuma. Būs mazs prieciņš, saņemot nozīmīti par noskrietiem 10 km nedēļā vai 50 km mēnesī :)

  • Māris T Māris T

    Apskatīju Anduļa ierakstu un pamanīju, ka esmu ticis desmitniekā. Smalki.
    Jā. Reiz jau rakstīju, ka vajag ieviest “777” nozīmīti.

  • sandalman sandalman

    Paskatijos savus ierakstus bloknotaa par janvara menesi: 2013. gadaa nosolots 66.7 stundas (tolaik trenejos lidzigam kaa R-V solojumam); 2014. gadaa noskriets 28.5 stundas, bet shogad jau 45.7! Videjais atrums bishkin zem 6 min/km. Sieva saka ka esmu galigi traks, jo izskatos nezheligi kaarns. Bet dulliem pieder maratons:)

  • edGars

    klusiņām sācies februāris
    kāds tas būs? :) pēdējais ziemas mēnesis. mēnesis pirms R-V.
    (Komentārs pie cieņas cīņas: “Vai Tev nav iespējas atrast darbavietu tuvāk mājām?” 2013-02-20, Signis)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.