Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Otrās nedēļas populārākās cīņas

Tiek saskaitītas cīņas apskates reizes, ko izdarījuši citi, nevis iesaistītie cīņas partneri.

maffija 33-67 Mārtiņ š 142
dainelis 47-53 AV69 91
iRUN 52-46 pulvermuca 88
ario 37-60 Arle 88
Geo 45-56 eees 81
Mehanik 40-60 Lindams 81
Ansis Ozoliņš 45-49 flower 70
ARTis_Fun 60-40 Signis 70
RimantsL 52-48 didzisc 66
mtiger 52-48 OreMan 57
minikin 38-60 MarciksLV 57
ekstremā 56-44 xorix 54
Kampars 52-42 in 53
spaanietis 29-71 enfforcer 52
Inis 45-53 matiss 51
aijach 52-36 guncha 50
Aivars703 44-56 Uldis33 46
Rainers 54-44 ua0088 43
egLis 46-54 Ainīc 42
Mildda 48-44 druupijs 37

47 komentāri rakstam Otrās nedēļas populārākās cīņas

  • Edgars Simanovičs Edgars Simanovičs

    Šī ir laba lieta :)

  • Arle Arle

    Signis nebeidz pārsteigt. Cepums Signim

  • ansiso Ansis Ozoliņš

    Kas par cīņu man sanāca pagājušajā nedēļā. Nepārtrauktas vadības maiņas, amerikāņu kalniņi. Svētdien noskrienu vēl 22km, nu viss, esmu uzvarējis, stabili! Nekā, vakarā skatos, ka pretiniece noskrējusi 26km un burtiski izrāva man no rokām uzvaru

  • eees eees

    Man arī šonedēļ bij interesanta cīņa- kurš ievada skrējienu, tas izvirzās vadībā un tā līdz svētdienas 22:40 :)

  • Hmm, manai ciņai ir tieši tik pat skatījumi, cik OreMan cīņai… Aizdomīgi :D

  • Kāda vienam uz otru skatīšanās saskaņa ģimenē.

  • LauraX LauraX

    Mīļi (:

  • aijach aijach

    Mūsu mājā tikmēr gaida, kad būs jāskrien vienam pret otru. Tad sāks pazust skriešanas čības un no rīta netīšām nezvanīs modinātājs.:))

  • flower flower

    Šis nu tiešām labais. Es ar citu cīņām sekoju līdzi, galvenokārt kā iet cīņās starp meitenēm un puišiem. Aizraujošāk nekā TV seriālos. Spraigi. Arī mūsu cīņā. Paldies Ansi, Tu liki man krietni saņemties. ;)

  • Kad šis pasākums tikko parādījās, padomāju – redz kā, Apkārt pasaulei bija ļoti spēcīgs motivators vismaz gada pirmajā pusē, bet šis – nekā, neatstāj itin nekādu iespaidu. Šodien pamanīju, ka pretinieks ir man priekšā un saprotu, ka to tā neatstāšu. Kedas jau nopucētas un gaida vakaru. :)

  • sursurs

    Nu ir jau arī cīņas variants – ļaut pretiniekam atslābt vnk nerakstot nedēļas skrējienus, bet savadot tos iekšā tos visus 7dienas vakarā :D

  • Šī ir cieņas cīņa un nevis “kā sačakarēt sev un pretiniekam” noskrien.lv

  • Kristaps_b Kristaps_b

    Jā, man ari sāk iepatikties – no sākuma biju skeptisks, bet savu motivātoru, jaatzīst, tas tomēr dod :)

  • Junona Junona

    Nu nez, motivācija var būt kā Everests, bet ja tev priekšā ir nolikts pretinieks, kas skrien vismaz par 4 km/h ātrāk, tad var izstiepties vai sarauties, bet tad katru dienu jānoskrien pa pusmaratonam, lai tos ātruma ciparus kompensētu ar distanci. :)

  • ARTis_Fun ARTis_Fun

    Skrienam, skrienam :)

  • Andulis

    Lasot Junonas teikto, atcerējos cita noskrienieša jau pirms 10 dienām rakstīto iekš http://www.noskrien.lv/blogs/signis/barselona-aiz-kalniem/#comment-33514 … Atļaušos citēt:

    “pretēji maldīgajiem pieņēmumiem, formula nav sportiski līdzvērtīga, jo:
    * pretinieku līdzvērtība (dalība divīzijās) tiek noteikta TIKAI pēc mēnesī noskrietā km APJOMA, nevis pēc ātruma,
    * bet tad abi tiek iemesti cīņā, kurā būtisku priekšrocību dod ĀTRUMS.
    Un nav taisnība argumentam, ka ātrumu var kompensēt ar noskrieto, jo abiem pretiniekiem šis rādītājs pēc noklusējuma taču ir tuvu vienādam (proti, ja lēnākais vēlēsies pielikt kādus km, to itin viegli izdarīs arī ātrākais), tādēļ arī cerība iegūt kompensāciju uz noskrietā rēķina nav sevišķi perspektīva. Tādējādi ātrākajam šajā cīņā pēc būtības ir iedots latents (slēpts) HANDIKAPS.”

    Varbūt ir vērts šo tekstu komentāros atkārtot katru dienu?

  • To var atkārtot katru dienu un pat vairākas reizes dienā, bet kāds ir risinājums?

  • Andulis

    Nezinu.
    Bet vismaz padomāt šajā virzienā taču var. Gan jau analītiski noskaņotie piedāvātu kādu ideju, ja būtu cerības to īstenot.

    “Ekstrēms” variants, protams, redzams uzreiz – par ātrumu punktus nedot. ;) Vai varbūt – dot, bet pavisam simboliski, nevis pašreizējos 12. Kādus 4?

  • dot dot

    Varbūt risinājums ir jau atrasts tikai nav realizēts?

  • Kuks Kuks

    Kā būtu izveidot 2 līmeņu atlasi:
    – pirmais ir sadalījums divīzijās (pēc pēdējā mēnesī noskrietās kilometrāžas);
    – savukārt divīzijas iekšienē pārus dalīt pēc noskrietā iepriekšējā nedēļā un iepriekšējās nedēļas vidējā ātruma (šie parametri jau tāpat tiek kkur uzskaitīti, jo pie katra skrējēja uzrādās “pēdējās 7 dienās noskriets 32.7 km ar vidējo ātrumu 06:30 min/km”) – atliek spožajiem prātiem izdomāt vai un kā tas ir padarāms saprotams datoram :) tad arī pāros nokļūtu līdzvērtīgāki pretinieki (vismaz pēc iepriekšējās nedēļas rādītājiem).

  • Andulis

    Jā, droši vien Kuks stūrē pareizā(kā) virzienā. :) Nevis vispār ignorēt ātruma atšķirības, dodot punktus – bet gan ņemt tās vērā, jau sadalot pārus.

  • Viens no cīņas iemelsiem ir satuvināt skrējējus un otrs – ielikt tos neikdieniškos apstākļos. Ja katru reizi tu dabūsi preti tieši tādu pašu kā tu, diez vai tā būs kaut kāda cīņa un izaicinājums.

  • dot dot

    Pēc Kuka metodes katru otro nedēļu būs tas pats pretinieks.

  • Ugis Ugis

    Cieņu var izrādīt arī cienīgi zaudējot. Zaudēt ir tikai jāiemācas. Kamēr neesam iemācijušies zaudēt, tikmēr varbūt liekam ķekšus, lai nepiedalītos cīņā, aizrunājamies par traumām, izdomājam vēl ko interesantu. Un galvenais nepiedalieties sacensībās! Tajās parasti no vairākiem desmitiem vai simtiem uzvar tikai viens! Un ļoti iespējams tas ir afroamerikānis :D

    Baudiet to ko esiet iesākuši, pilnveidojiet savas skriešanas prasmes un pēc kāda laika atgriezieties spēlē ar saviem , nespriedzes apstākļos gūtajiem rezultātiem, kilometriem vai ātrumiem.

  • dot dot

    Pie http://www.noskrien.lv/cienas-cina/ Signis jau ziņoja, ka pie dalīšanas divīzijās turpmāk tiks ņemtas vērā iepriekšējo nedēļu uzvaras. Tas skrējējus ar lielāku ātrumu, vidējo distanci vai citām priekšrocībām automātiski pacels augstāk sarakstā.

  • Mildda tach mani uzvarēja neskatoties uz to, ka teorētiski man vajadzētu skriet ātrāk par viņu :D Ja būtu atņemti ātruma punkti, tad man vispār nebūtu izredžu.. Papildpunkti viņai par neatlaidību :))
    Ar to gribu teikt, ka piekrītu Uģim – ideāli apstākļi gadās reti, bet uzvara nevienādos apstākļos tach dod lielāku gandarījumu un papildmotivāciju, ne tā? :)

  • ansiso Ansis Ozoliņš

    Vispār jau pretinieks iegūst tikai 6p, ja ātrumu vispār nefiksē. Tas jau nav nekas īpaši daudz, nesaprotu, par ko te vispār uztraukties

  • Uģi, perfekti – “Cieņu var izrādīt arī cienīgi zaudējot!” Lūk kā ir cienīgi jāzaudē (lasīt komentārus) http://www.noskrien.lv/noskrietais/cina/?game_id=1017

  • mtiger mtiger

    Gribēju bilst to pašu, ko minēja Dot – pēc Kuka piedāvātās divlīmeņu metodes strauji mazinātos nejaušība un arvien biežāk pretiniekos nonāktu vieni un tie paši skrējēji, kas principā laikam nav vēlama parādība. Tāpēc tur būtu divreiz un vēlreiz jāpadomā, pirms ko tādu ieviest.
    Cita lieta, ja, piemēram, līdzvērtība (dalība divīzijās) tiktu noteikta pēc kaut kāda koeficienta, kurā jau ir ietverts gan ātrums (problēma gan tāda, ka ne visi to norāda, un tas būtu kaut kā jāņem vērā), gan noskrietais. Tādā gadījumā kā līdzvērtīgu varētu dabūt pretinieku, kurš skrien mazāk, bet ātrāk (apmēram kā mans pašreizējais pretinieks marchello22), un tas jau palielinātu intrigu cīņā, vienlaikus saglabājot pietiekami lielu nejaušību potenciālā pretinieka izlozē (kas būtu daudz mazāka pēc divlīmeņu metodes, kurā abi skrien gan vienādi daudz, gan vienādi ātri, tādēļ trāpās viens otram pretī teju katru nedēļu).
    Vienīgi tāda koeficienta izstrādē laikam būtu darbs statistiķiem, vispirms noskaidrojot, cik tad daudz un cik ātri mēs reāli kopumā skrienam, lai atrastu optimālu un taisnīgu proporciju starp punktiem par ātrumu un par noskrieto.

    “To var atkārtot katru dienu un pat vairākas reizes dienā, bet kāds ir risinājums?”
    Risinājums ir ļoti atkarīgs no mērķa, uz ko tieši mēs vēlamies dalībniekus motivēt ar punktu piešķiršanu par šo vai par to. Piemēram, man bija doma (jau iepriekš kaut kur pieminēta), ka punktiem par ātrumu ir jābūt tikai ar disciplinējošu nozīmi: 1) motivēt norādīt skrējienu laikus; 2) motivēt pārlieku nevilkties pa distanci, bet turēt vismaz kaut kādu skrējiena tempu. Un nevis sacensties ātrumā, kā agrāk bija minēts, “plēšot pakaļu”, ko pašlaik, baidos, daži tiek kārdināti darīt. Līdz ar to pēc manas saprašanas 1 min/km atšķirībai ātrumā nevajadzēja dot vairāk par 1 bonusa punktu (7:5 pārsvaru) pēc pašreizējā 12 punktu dalījuma. Tiesa, jāpiekrīt, ka daļa ātrumpunktu tādā gadījumā zaudētu funkcionalitāti, jo pieņemu, ka diez vai ir reāli skriet ar 6 min/km pārsvaru pār pretinieku un tādējādi izcīnīt 12:0. Kaut cik reāls varētu būt max. 3 min/km pārsvars (attiecīgi 9:3), tātad vismaz 3 punkti abiem tiktu dāvināti par neko (bez nepieciešamības cīnīties par tiem vai jebko citu darīt, lai tos iegūtu). Līdz ar to, ja mans minētais mērķis tiktu izvēlēts kā risinājums, tad saprātīgs šķiet Anduļa piedāvājums par ātrumu dot mazāk punktus (nevis pašreizējos 12). Protams, var palikt pie esošajiem 12, bet tad būtu jāpadomā, kā ieviest līdzvērtīgāku izlozi starp ātrākajiem un lēnākajiem (skat. komentāra sākumu). Un arī tīri no mūsu kopējās statistikas varētu paanalizēt, vai ir pareizs pašreizējais 20 sek.(?) solis. Varbūt vajag 30 sek.? Tad punktu banku (12:0) varētu paņemt tikai ar 3 min/km pārsvaru. Pašlaik acīmredzot pietiek tikai ar 2 min/km, un, ja nemaldos, pārāk bieži ir ļoti tuvu tam.
    Bet, kā jau minēju, tas ir atkarīgs no mērķa, uz ko vēlamies motivēt – kā vārdā tiek doti šie punkti, kā tie veicina Sigņa minēto pareizo skriešanu vai tml. Tātad vispirms jāatbild, kāds ir mērķis. Pēc tam varētu būt daudz vieglāk saprast, kā to praktiski ieviest.

  • mtiger mtiger

    “Tad punktu banku (12:0) varētu paņemt tikai ar 3 min/km pārsvaru. Pašlaik acīmredzot pietiek tikai ar 2 min/km, un, ja nemaldos, pārāk bieži ir ļoti tuvu tam.”

    Ak, jā, aizmirsu piebilst, ka man, piemēram, šobrīd ir daudz izdevīgāk nenorādīt ātrumu vispār (kas dotu 0:6 man par sliktu), nekā cīnīties par to, lai esošais 2:10 nekļūtu par 1:11. Es to, protams, apzināti nedarīšu, jo, kā Signis minēja, šī ir cieņas cīņa, nevis cīņa par to, kā labāk apčakarēt pretinieku, bet minētais, domāju, labi atklāj vēl vienu vājo vietu.

  • Kuks Kuks

    Vēl viena ideja – ja viens no CC mērķiem ir motivēt skrējējus reģistrēt skrējiena laiku, tad:
    – pagaidām laiks ietekmē tikai ātruma punktus;
    – ja nu “pareizās skriešanas” sadaļu arī piesaistītu laikam nevis kilometriem (iepriekš kkad jau to pieminēju); tas nozīmētu skrējienu sadalījumu (īsie, pusgarie, garie) veikt nevis pēc kilometriem, bet pēc skrējienā pavadītā laika (piemēram – līdz stundai, 1-2h un virs 2h – šo noteikti butu, kas piekoriģē un precizē);
    – tādā gadījumā CC no laika ievadīšanas būtu atkarīgi ne vairs 12, bet veseli 18 punkti :)

  • _Edgars_ _Edgars_

    Ko pa to ātrumu var cepties, cits skrien 5km ātri, cits katru dienu skrien 20-30km, varbūt tur arī punktus samazināt? Ar to jau tā spēle interesanta, ka katrs skrienam savādāk. Es varētu ierosināt samazināt garo skrējienu km, jo savādāk nevaru pa tiem saņemt punktus. :D Noskrien!

  • sursurs

    Tagad jautājums ne par punktiem, bet vēlreiz par tiem ķekšiem: tātad, ja es zinu, ka tajā nedēļā, kas sāksies no kkādiem 28ajiem janvāra datumiem, nevarēšu skriet/neskriešu, kurā brīdī un kur man ir jāliek kurš ķeksis, lai man neiedalītu pretinieku un neskaitītu tai nedēļā tehnisko zaudējumu?
    Bet iepriekšājā nedēļā vrodzji būs laiks izskriet, tāpēc šobrīd vēl neko negribu likt nekur.
    Un kurā brīdī tas ķeksis ir jāpagūst izņemt laukā, lai nedēļā pēc tam man atkal tiktu iedalīts pretinieks?

  • xorix xorix

    susurs, zinot ka komandas tiek iedalītas agrā 1diena rītā, tad ja 7dien pirms gulētiešanas ieliec ķeksi un 1dien pēc brokastu paēšanas izņem ķeksi un Tavs plāns būs nostrādājis!

  • dot dot

    Par ātrumu dod tikai 12 punktus, bet par to katrs otrais komentārs. Varu saderēt uz šerbeta gabaliņu, ka nākamnedēļ, kad ātrie ar mazāku kilometrāžu nonāks augstākās divīzijās, atkal kāds būs neapmierināts. Tā ir tikai spēle.

    _Edgars_, man tieši otrādi. Nekādi nesanāk saņemt punktus par īsajiem – 8 km ir pārāk maz. Daudziem būtu iebildumi, ja īsie būtu līdz 21km, bet garie sāktos no 42km. :)

  • Andulis

    dot, bet nu pamēģini kādreiz tādu ekstremālu piedzīvojumu – mazāk par 8 km… Varbūt iepatīkas. :) Tev ir lielas iespējas variēt.

  • sursurs

    Tad Signi – kā ir – ja es 7dienas vakarā ielikšu ķeksi, tekošās nedēļas rezultāts netiks sapurgāts? (Un kuru ķeksi – to, ka trauma, vai to, ka nevēlos piedalīties?) Un, ja kkad nākamās nedēļas laikā izņemu, tad tekošajā nedēļā man piepeši neparādīsies pretinieks, bet nākamajā jau 100% būs, ja? :))

  • dot dot

    Susur, ir vienalga ko ķeksēt – “trauma” vai “nevēlos piedalīties”. Nedēļas vidū pretinieks pēķšņi neparādīsies. Kad atsāksi piedalīties, neaizmirsti līdz svētdienas vakaram izņemt ķekšus.

  • IlzeP ilksy

    Kā jau bija sagaidāms, svētdienas vakarā un pirmdienā Jaunumi ir pārblīvēti :) ar cīņu komentāriem :):). Lai nepalaistu garām ko citu, mēģināju Jaunumu sadaļā izņemt ķeksi “cīņās”, bet pazuda kalendāra kometāri, nevis cīņu!

  • ilksy, kāds pārlūks, jo man viss strādā, kā paredzēts :)

  • IlzeP ilksy

    Hmm, jā, no darba datora strādā… :)

  • Vai būs arī trešās nedēļas apskats?

  • dot dot

    Trešās nedēļas apskata vietā ir divīziju sarkasts – http://www.noskrien.lv/noskrietais/cienas-cinas-divizijas/

  • edGars

    Trešās nedēļas populārākās cīņas būs? Mani dikti kutina ziņkārība :)

  • dot dot

    Diemžēl nebūs, jo tulīt jau piektā iet uz beigām.

  • Andulis

    Palūkojies uz kreiso malu lapai ;) Tur rakstīts “Trešās un ceturtās nedēļas populārākās cīņas”. (Zem Komandas blogi.)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.