Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Siguldas kalnu skrējiens 2014

Šķiet, ka šogad Siguldā skriet bija vispatīkamāk no visām reizēm, kad esmu šajā kalnu skrējienā startējis. No manas apziņas gan palēnām izplēnējušas pirmās divas reizes 2010. un 2011. gadā, kad skrēju attiecīgi ~11 km  un ~33 km garās distances, bet vēl diezgan skaidri atminos pēdējos divos gados veiktās pilnās 55 km distances – 2012. gada sniegoto skrējienu un 2013. gada dubļinieku. Šoreiz nebija nekas no tā – ne sniega, ne (praktiski) arī dubļu. Sauss un saulains, ļoti patīkams laiciņš, ideāli piemērots skrējienam pa meža takām.

Tas tā – ievadam. Gribēju šoreiz tikai tā īsi uzrakstīt, kā tad man gāja Siguldā. Varbūt galu galā arī sanāca nedaudz īsāk kā citreiz, taču arī ne pavisam maz lasāmvielas. Tā teikt – ne šis, ne tas.

Pilns skrējiena apraksts manā emuārā.

 

12 komentāri rakstam Siguldas kalnu skrējiens 2014

  • 10:9,
    man šogad laikam ir 9u:2m. Nākamgad jāātgriežas pie sprintiņiem

  • mtiger mtiger

    Sveicu ar Kefīra kausu! Stabils sniegums visos posmos, un godam nopelnīts. Sevišķu respektu raisīja CET finišs, kā jau laikam kaut kad minēju. Man adresētais apzīmējums “ļoti spēcīgi kalnu skrējēji” gan ir pārāk glaimojošs – tad man būtu bijis jānoskrien krietni ātrāk par Rumbenieku, lai panāktu Tevi kopvērtējumā.

  • Paldies, mtiger. Nu es tik precīzi neparēķināju, cik ļoti ātrāk par mani Tev būtu bijis jānoskrien, bet zināmu satraukumu izjutu, kad pēc Siguldas rezultātu sarakstos konstatēju, ka esi tik šausmīgi ātri noskrējis – tikai pāris minūtes atpalicis no Valda Ņilova!!

    Njaa, Matīs, Tev deviņas ultras ŠOGAD, man 10 kopā visā mūžā.. Tā neko, vismaz man vēl ir, kur tiekties :)

  • voļda voļda

    Čau Edgar! Tad jau PČ 100km varēsi skriet man pa priekšu;)

  • Jā, jā, šaubu nav :)

  • Pieminētie Vivo ir minimālie apavi, pareizi saprotu? Ja tā, kādas sajūtas bija trasē kopumā un īpaši, skrienot pa škembaino lejupceļu pie Laurenčiem? Finišā kāds minimālo apavu skrējējs sūkstījās, ka nebija izvēlējies piemērotākos apavus šim pasākumam (sāpīgi, atņemts ātrums).

  • ansiso ansiso

    GunaO, labāk nevajag. Skriet pavisam minimālajos apavos pa tādu trasi ir vistīrākā pašnāvība. Vismaz man nav saprotams, kā ir iespējams netraumēt pēdas. Minimālo apavu skrējējs un 7. vietas ieguvējs Stereotips atzina, ka minimālie apavi nav domāti skriešanai lejup no kalna

  • Uz viņu kā reiz arī atsaucos. Interesē, kas Edgaram bija kājās.

  • Lielkuilis

    Ja domāts OreMan, tad SKM – VivoBarefoot.

  • dot dot

    Varbūt ir zināmi konkrēti modeļi Stereotipa un OreMan apavu izvēlei SKM?
    Starp VFF Spyridon un KSO ir atšķirība saķerē ar nelīdzenām virsmām.

  • Nē, man arī bija grūti pa akmeņiem. Pirmajā aplī vēl tā – patīkami jau nebija, bet varēja vēl pieciest. Pēc tam ātrumu nācās samazināt, lai pasaudzētu pēdas. Divi posmi bija traki akmeņaini – garajā skrienamajā gabalā baigu posms pirms pēdējā noskrējiena uz kājinieku tiltu, kā arī pēc tam, kad paskriets pa šosejas malu un asfaltēto kalniņu, noskrējiens lejup uz vietu, kur satiekas garais aplis ar īso.

    Nu jā, bet skatāmies no pozitīvās puses – basām būtu grūtāk..

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.