Biedriem

VSK Noskrien Facebook profils

Siguldas kalnu skrējiens 2013

Dzirdēju, ka šīs sacensības esot  iegājušas vēsturē kā pagaidām visbagātāk aprakstītās tieši VSK Noskrien emuāru (ja piedosiet man anglicismu nelietošanu) sadaļā. Esam lasījuši gan Lindams mirkļa lēmumu par skriešanas pārtraukšanu, gan BaibasN pieredzi, slēdzot skriešanas sezonu Siguldā. Tāpat varējām izjusti pārdzīvot līdzi arī spānieša mēģinājumiem līdz ar nagiem iekļauties kontrollaikā un viagra izkāpšanu ārpus savas komforta zonas, no plakanumiem pārejot uzreiz uz milzkalniem. Visbeidzot varējām priecāties arī par ario, kurš Siguldā izskrēja sava mūža garāko skrējienu, turklāt pa sava mūža lielākajiem kalniem, kaut arī neguva paliekošu gandarījumu par skrējienu, kā arī par Agy piedzīvojumiem visas sezonas garumā, kurai arī punkts tika pielikts tieši Siguldā.

Tāpēc nedaudz vilcinājos, domādams, vai ar to visu vēl nepietiks. Tomēr nepietika, vismaz man pašam, tāpēc uzrakstīju arī savu aprakstu par to, kā Siguldā gāja man. Arī es, tāpat kā ario, šoreiz pārspēju sava mūža garākā skrējiena rekordu, kā arī lielāko muskuļu sāpju rekordu nākamajās dienās. Aprakstu pašu šeit, kā jau parasti, nedublēšu, bet interesenti ar to laipni aicināti iepazīties manā emuārā. Jauku visiem vakaru!

 

5 komentāri rakstam Siguldas kalnu skrējiens 2013

  • Malacis, OreMan!

  • lellde lellde

    Ar tāaaaadu aizrautību lasu visus šos rakstinus par SKM :) un priecājos par Noskrieniešu raxturu un izturību :)

  • Lieliski! Vienkārši – lieliski! :)

  • Lasot aizbraucu garām savai pieturai :-) Bet bija to vērts!

  • spaanietis spaanietis

    Paldies, ka tomēr padalījies arī tu ar savu stāstu! Izrādās arī tādiem rūdītiem vīriem kā tev trase nav bijusi viegla pastaiga pludmalē. :) Afterparty izskatījies tāds sagurušāks, bet nu saprotu esi atjaunojies un gan jau atradīsi savu uzvaras formulu, kā tikt labāk pa savam galā arī ar ultrām! Lai izdodas! ;)

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.